Βritish Αirways: Δεν το πίστευαν μόλις είδαν το πρωινό στην πρώτη θέση - Δείτε τι τους πήγαν να φάνε

Δείτε παρακάτω τι προσέφερε η British Airways στον επιβάτη, προκαλώντας τον σχετικό ντόρο στο Twitter - Πώς το αιτιολόγησε η εταιρεία

Βritish Αirways: Η αεροπορική εταιρεία έχει προκαλέσει οργή στο διαδίκτυο, έπειτα από τη δημοσίευση φωτογραφίας του πρωινού ενός επιβάτη πρώτης θέσης στο Twitter.

Το γεύμα, το οποίο ορισμένοι χαρακτήρισαν «μη αναγνωρίσιμο», φαίνεται να αποτελείται από λουκάνικο, μανιτάρια, ξεροτηγανίδια και ομελέτα, ενώ σερβιρίστηκε σε πτήση προς την Αμπούτζα της Νιγηρίας.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσα πλήρωσε ο επιβάτης για την πτήση του, αλλά τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα εισιτήρια πρώτης θέσης της B.A. από το Λονδίνο προς την Αμπούτζα, για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, κοστίζουν το ασύλληπτο ποσό των 7.172 λιρών ανά άτομο.

Η φωτογραφία, η οποία κοινοποιήθηκε ανώνυμα, έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.

«Πραγματικά φρικτό επίπεδο κουζίνας, ανεξαρτήτως θέσης. Δεν θα το προσέφερα ούτε σε σκύλο. British Airways, κρεμαστείτε», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Ένας δεύτερος υποστήριξε με απόλυτη φυσικότητα: «Δεν αστειεύομαι, μου έχουν στείλει φωτογραφίες με καλύτερα πιάτα από τη φυλακή».

Κάποιος άλλος προσέθεσε: «Πάντα ήθελα να πετάξω πρώτη θέση, χωρίς να πληρώσω γι’ αυτό προφανώς. Λοιπόν, ένα πράγμα λιγότερο στην παλιά λίστα με τις επιθυμίες μου».

Μιλώντας στη «Mirror», ένας εκπρόσωπος της British Airways είπε: «Μιλάμε με τις εταιρείες τροφοδοσίας για να καταλάβουμε τι συνέβη εδώ, καθώς αυτό σαφώς δεν πληροί τα συνήθη υψηλά μας πρότυπα. Λυπούμαστε που απογοητεύσαμε τους πελάτες μας σ’ αυτήν την περίπτωση».

Δείτε τι προσέφερε η Βritish Αirways και προκάλεσε τον σχετικό ντόρο στο Twitter:

Βritish Αirways: Δεν το πίστευαν μόλις είδαν το πρωινό στην πρώτη θέση - Δείτε τι τους πήγαν να φάνε

 

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Ο Μπουχαλάκης φέρνει πρόταση πριν γίνει Φορτούνης!

Ο Άρης Σοϊλέδης τους έφαγε όλους!

Αυτά τα χρήματα πήρε η Βρισηίδα Ανδριώτου από το Survivor