ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Το κανάλι του εξ αναβολής αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, με τον εξ αναβολής αγώνα του Ολντ Τράφορντ να αρχίζει στις 22:15.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Το κανάλι του εξ αναβολής αγώνα
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, με τον εξ αναβολής αγώνα του Ολντ Τράφορντ να αρχίζει στις 22:15.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Το μεγαλύτερο ντέρμπι του Αγγλικού ποδοσφαίρου έστω και αν πέρασε από χίλια κύματα έπειτα από την είσοδο των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο γήπεδο και την αναβολή του, ετοιμάζεται σήμερα να πραγματοποιηθεί.

Οι βίαιες αντιδράσεις για τον τρόπο διοίκησης των Red Devils και για την απόφαση του συλλόγου να συμμετάσχει στη European Super League δημιούργησαν σκηνές χάους περιμετρικά του Ολντ Τράφορντ, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, με την αστυνομία να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να απομακρύνει τους διαδηλωτές αρχικά από το γήπεδο κι εν συνεχεία από τους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου του Μάντσεστερ.

Εν τέλει το ντέρμπι ανάμεσα στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα διεξαχθεί σήμερα, στις 22:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι της COSMOTE SPORT 1 HD.

Exit mobile version