ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Ολυμπιακός και Βιλερμπάν κοντράρονται στις 21:00 στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Euroleague

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν: Ολυμπιακός και Βιλερμπάν κοντράρονται στις 21:00 στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της Euroleague
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ολυμπιακός – Βιλερμπάν περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Euroleague, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 21:00 στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν, με αποτέλεσμα να δοθεί μια μικρή παράταση στο «τσεκ» για το πλεονέκτημα.  Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» (21-9) ακόμα ορίζουν το μέλλον τους κι αυτό το κατέκτησαν.

Έτσι, χρειάζονται μία νίκη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια για να εξασφαλίσουν την τετράδα και η αλήθεια είναι πως το βράδυ της Τετάρτης (29/3) υπάρχει μια πολύ καλή ευκαιρία να το πετύχουν απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας (8-22).

Παράλληλα, ψάχνουν και τη ρεβάνς για την ήττα στη Λυών τον περασμένο Δεκέμβριο. Όλα αυτά φυσικά, δύο μόλις μέρες πριν το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βιλερμπάν θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στις 21:00 μέσα από το κανάλι του Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα, ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

Exit mobile version