Ούνικς Καζάν και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν σήμερα στις 18:00, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ούνικς Καζάν και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα στις 18:00 στην Ρωσία. Σε ένα ματς για την Euroleague, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Ούνικς Καζάν και Ολυμπιακός θα κοντραριστούν σήμερα στις 18:00, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνο στην Ιταλία, η οποία μάλιστα ήταν η πρώτη του μακριά από το ΣΕΦ.

Μ’ αυτή έφτασε σε απολογισμό 8 νικών και τεσσάρων ηττών. Έτσι και με ένα παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης. Οπότε αν φύγει από το Καζάν με το ροζ φύλλο αγώνα, θα… πατήσει ακόμα πιο δυνατά στις πρώτες τέσσερις θέσεις της κατάταξης.

Από την άλλη το σύνολο που καθοδηγεί ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μόνο αμελητέος αντίπαλος δεν είναι. Αφού σε 12 ματς έχει επικρατήσει στα εφτά. Έτσι είναι έβδομο στην βαθμολογία. Ο απολογισμός του στην έδρα του είναι πέντε νίκες και δύο ήττες.

Όμως οι πέντε αυτές είναι συνεχόμενες στο Καζάν, ενώ έχει καταβάλει εκεί την αντίσταση αντιπάλων όπως η Ολίμπια Μιλάνο και η Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως και γενικότερα είναι σε φόρμα αφού έχει επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία της ματς.

Ο αγώνας Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 18:00. Το παιχνίδι θα καλύψει τηλεοπτικά το Novasports Prime, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.