ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός – Μιλάνο: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Παναθηναϊκός και Μιλάνο κοντράρονται στις 21:00 στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Παναθηναϊκός – Μιλάνο: Την ανοδική του πορεία στη Euroleague θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται το Μιλάνο.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός – Μιλάνο: Την ανοδική του πορεία στη Euroleague θέλει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται το Μιλάνο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Το «τριφύλλι» πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση πήρε μεγάλη νίκη στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις, κάνοντας έτσι ολική επαναφορά!

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ξεμπλόκαρε και πλέον απειλεί, μετρώντας τρεις σερί νίκες στη διοργάνωση, κάτι που δεν είχε καταφέρει εδώ και περίπου τρία χρόνια!

Έτσι, σκαρφάλωσε 10ος στη βαθμολογία, στοχεύοντας να ανέβει ακόμα ψηλότερα και κυρίως αφήνοντας πίσω την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι ουραγός στη βαθμολογία με ρεκόρ 3-8 και μετρώντας πλέον επτά σερί ήττες τις τελευταίες 42 μέρες!

Τον αγώνα Παναθηναϊκός – Μιλάνο μπορείτε να παρακολουθήσετε στις 21:00 από το κανάλι του Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή ενώ στο σχόλιο θα βρίσκεται η Δώρα Παντελή.

Exit mobile version