ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Βορύλλας: Η πρόταση του υποψήφιου με τη ΝΙΚΗ που θωρακίζει υφαλοκρηπίδα – βραχονησίδες και νησίδες

Ιδιαίτερα έχει ξεχωρίσει η πρότασή του Ανδρέα Βορύλλα για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε βραχονησίδες.
Ανδρέας Βορύλλας: Η πρόταση του υποψήφιου με τη ΝΙΚΗ που θωρακίζει υφαλοκρηπίδα – βραχονησίδες και νησίδες

Ανδρέας Βορύλλας: Η πρόταση του υποψήφιου επιχειρηματία με τη ΝΙΚΗ «θωρακίζει υφαλοκρηπίδα – βραχονησίδες και νησίδες».

Μεταξύ των προτάσεων του γνωστού επιχειρηματία, Ανδρέα Βορύλλα, αναφορικά με την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ιδιαίτερα έχει ξεχωρίσει η πρότασή του για τη δημιουργία πλωτών αιολικών πάρκων και την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών σε βραχονησίδες.

Ο Ανδρέας Βορύλλας λέει «ναι» στην ήπια πράσινη ανάπτυξη με όρους οικονομικής βιωσιμότητας και όχι άμεσης ή έμμεσης κρατικής χρηματοδότησης, «με ένα χρονοδιάγραμμα για την διόρθωση της άναρχης τοποθέτησης ανεμογεννητριών και την αποφυγή χρήσης καλλιεργήσιμων εδαφών για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών».

Ανδρέας Βορύλλας: Η πρόταση του υποψήφιου με τη ΝΙΚΗ που θωρακίζει υφαλοκρηπίδα – βραχονησίδες και νησίδες

Παράλληλα, ο Ανδρέας Βορύλλας κάνει προτείνει μία «νέα ρύθμιση» που θα οδηγήσει στη «δημιουργία πλωτών αιολικών πάρκων και τοποθέτησης φωτοβολταϊκών σε βραχονησίδες».

«Με αυτού του είδους την οικονομική δραστηριότητα, θωρακίζουμε το καθεστώς υφαλοκρηπίδας για εκατοντάδες νησίδες και βραχονησίδες του Αρχιπελάγους μας», τονίζει ο υποψήφιος με τη ΝΙΚΗ στη Β2 εκλογικής Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Ανδρέας Βορύλλας: Η πρόταση του υποψήφιου με τη ΝΙΚΗ που θωρακίζει υφαλοκρηπίδα - βραχονησίδες και νησίδες

Διαβάστε επίσης:

ΝΙΚΗ: Τρόποι αντιμετώπισης της ακρίβειας και παραδείγματα για την ανάκαμψη της οικονομίας από τον επιχειρηματία Ανδρέα Βορύλλα

Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βορύλλας υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΙΚΗ

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.