ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμβόλιο – Γεωργιάδης / Πολάκης: Άγρια κόντρα με «παρανοϊκούς» και «τηλεπωλητές νανογιλέκων»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε τελικά το εμβόλιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο και έγινε... σούσουρο

Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εμβόλιο: Άγρια κόντρα ξέσπασε στα social media, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να σχολιάσει την απόφαση που πήρε ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε τελικά να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, με αποτέλεσμα ο υπουργός Ανάπτυξης να τοποθετηθεί.

«Όσοι είχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα νοσοκομεία ας σκεφθούν ένα όνομα: Παύλος Πολάκης. Όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε. Φυσικά δεν θα το έκανε εάν πίστευε ότι θα βλάψει την υγεία του», έγραψε στο Twitter.

Σε άλλη ανάρτηση, προσέθεσε: «Εν τω μεταξύ αν οποιοδήποτε άλλος διαφήμιζε έτσι το εμβόλιο της Pfizer όσο ο Πολάκης: ‘…το Pfizer δηλ που προσφέρει την μεγαλύτερη κάλυψη σύμφωνα με μελέτες κ.λ.π.’, πρώτος ο Πολάκης θα φώναζε για μίζες, συμφωνίες κλπ. Αυτό για να καταλάβετε το πόσο παρανοϊκοί είναι τελικά».

Η αντίδραση του Παύλου Πολάκη κάθε άλλο παρά ήρεμη ήταν, με αποτέλεσμα να καταγραφεί μία ακόμα μεταξύ τους διαδικτυακή κόντρα.

Ιδού η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Βρε τηλεπωλητή νανογιλέκων, βρε αποτυχημένε μπουλντοζιέρη, βρε υπουργέ της ακρίβειας και της ‘αυτορρύθμισης των αγορών’, νομίζεις πως είμαι σαν τα μούτρα σου; Ή πεθύμησες αυτά που έκανες στην τιμολόγηση των φαρμάκων της Νοβάρτις; Άει κρύψου τσιρίδα της Ακροδεξιάς!»

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε τελικά να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ιδού ένα απόσπασμα της ανάρτησης:

«Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό όπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία.

Το έκανα γιατί:
-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργός γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.
-Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν, μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)».

 

Διαβάστε ακόμη:

Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Όταν ήθελε να φύγουν στην Αμερική

Mad Clip: Ανατροπή! Δεν σκοτώθηκε ακαριαία! Η αιτία θανάτου του

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιο ντεφορμέ από ποτέ! Ο Βάτσλικ off, ο Χασάν στην Κόνιασπορ, ο Κρίστινσον εκτός λίστας!

Exit mobile version