ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης (ΔΕΘ): «Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που έκανα ως τώρα»

Για τα σημαντικότερα λάθη στα οποία υπέπεσε ο ίδιος και η Κυβέρνησή του ρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Στα δύο μεγαλύτερα λάθη των δυο ετών διακυβέρνησής του αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δύο είναι τα σημαντικότερα λάθη μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, όπως παραδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ.

Από τον Έλληνας Πρωθυπουργός ζητήθηκε να τα κατονομάσει και εκείνος αναφερόμενος στο πρώτο είπε πως ήταν το αργοπορημένο «lοckdown» στη Θεσσαλονίκη κατά μία εβδομάδα με σκοπό την αντιμετώπιση του κορονοϊού

«Δεν έχω διστάσει όταν πράγματα δεν έχουν γίνει καλά, να τα αναγνωρίσω δημόσια. Θεωρώ λάθος που δεν κλείσαμε τη Θεσσαλονίκη μια εβδομάδα πριν» είπε χαρακτηριστικά.

Ως δεύτερη μεγάλος λάθος του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε την αντιμετώπιση των πυρκαγιών από την Κυβέρνησή του:

«Ουδείς αλάθητος» είπε και συμπλήρωσε πως «αυτός που δεν κάνει λάθη, είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα» για να καταλήξει πως το θέμα είναι εάν «μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη μας;»

«Αυτό που ζητώ από τους συνεργάτες μου είναι αυτό που ζητώ από τον εαυτό μου. Να βάζουμε τον πήχη ψηλά και να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι στάση ζωής. Και άλλα λάθη θα γίνουν» τόνισε.

«Το ζητούμενο είναι να τα αναγνωρίσουμε, να μην παγιδευτούμε στην αλαζονεία της εξουσίας και αν κάποιες πολιτικές δεν είναι εναρμονισμένες με αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, να τις εντοπίζουμε. Υπάρχει κόστος και όταν κάνεις το σωστό στο οποίο πρέπει να επιμείνεις. Υπάρχει κόστος και όταν κάνεις λάθος και αυτό πρέπει να το διορθώσεις» κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Γιατί προχώρησε σε ανασχηματισμό – Τι είπε για το «κάζο» με Αποστολάκη

Μητσοτάκης: Ποια είναι τα 24 μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

«Έφυγε» ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο θρυλικός Εθνικάρας!

Exit mobile version