ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ – Μανώλης Συντυχάκης: Να μην υπάρξει καμία επιβάρυνση για σωματεία και αθλητές της Κολύμβησης

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης πήρε θέση για το χαράτσι 150 ευρώ από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.
ΚΚΕ – Μανώλης Συντυχάκης: Να μην υπάρξει καμία επιβάρυνση για σωματεία και αθλητές της Κολύμβησης

ΚΚΕ: Το δικό του μήνυμα με αφορμή την ανησυχία που έχει δημιουργηθεί για το χαράτσι ύψους 150 ευρώ ανά αθλητή από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έστειλε ο βουλευτής Μανώλης Συντυχάκης.

«Με αφορμή την έντονη ανησυχία που έχει δημιουργηθεί σε γονείς και μέλη αθλητικών σωματείων κολύμβησης για το ενδεχόμενο να καθοριστεί χαράτσι 150 ευρώ ανά αθλητή από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας στα σωματεία, για την συμμετοχή των αθλητών τους στους θερινούς Πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γ. Μαυρωτά.

Ο Μ. Συντυχάκης μετέφερε την αγωνία αθλητών και γονιών και ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Ο Γ. Μαυρωτάς γνωστοποίησε στον βουλευτή του ΚΚΕ ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως τον διαβεβαίωσε – μετά από τηλεφωνική επικοινωνία – ο πρόεδρος της ΚΟΕ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΚΕ – Μανώλης Συντυχάκης: Να μην υπάρξει καμία επιβάρυνση για σωματεία και αθλητές της Κολύμβησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.