Κούλογλου: «Δεν αξίζει να αναφερθώ στον κύριο Πολάκη»

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Στέλιος Κούλογλου τόνισε πως δεν αξίζει να αναφερθεί στον Παύλο Πολάκη και τα όσα είπε για αυτόν.

Τη δίκη του απάντηση στην αντίδραση του Βουλευτή Χανίων του Σύριζα, Παύλου Πολάκη στα όσα είπε περί ισοπαλίας ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Τσίπρα στη ΔΕΘ, έδωσε με δηλώσεις του στο IONION fm και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου.

Ο κ. Κούλογλου αρνήθηκε να αναφερθεί στον Πάυλο Πολάκη και στα λεγόμενα του, καθώς όπως δήλωσε δεν τον απασχολεί η κριτική του, τονίζοντας μάλιστα πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδειξε δυσαρέσκεια σε όσα είπε ο ίδιος αλλά ούτε φυσικά τον ικανοποίησαν.

«Δεν αξίζει τον κόπο να αναφερθώ στον κύριο Πολάκη, δεν με απασχολεί η κριτική που κάνει ο κύριος! Επίσης βρέθηκα από κοντά με τον Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν ενοχλημένος αλλά ούτε ευχαριστημένος με αυτά που είπα για ισοπαλία στην ΔΕΘ μεταξύ Μητσοτάκη -Τσίπρα.»

Θυμίζουμε πως το άρθρο που είχε δημοσιεύσει ο Στέλιος Κούλογλου, με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα», προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή Χανίων του Σύριζα, που τον κάλεσε να βάλει άμεσα γυαλιά!

«ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!
Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαου πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας ,μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!
Αν εσυ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά …» είχε γράψει χαρακτηριστικά, μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Πλέον, ο Στέλιος Κούλογλου, έστω και δια της σιωπής, έδωσε την δική του απάντηση.

Ακούστε το ηχητικό με τα όσα δήλωσε ο κ. Κούλογλου για τον Παύλο Πολάκη μετά το 25:48: