×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τη δόση στα τηλεοπτικά


    Λευτέρης Παυλίδης

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τη δόση στα τηλεοπτικά


ΣΥΡΙΖΑ: Εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σχετικά με τη δόση των 3.500.000 των τηλεοπτικών σταθμών.

Παράλληλα, χαρακτήρισε επιτομή του φαρισαϊσμού την πρόταση Μητσοτάκη στους βουλευτές της Ν.Δ. περί καταβολής του 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Μετά τα 11.000.000 ευρώ που η κυβέρνηση μοιράζει με αδιαφάνεια και επιλεκτικά στον Τύπο, με σημερινή της απόφαση παραπέμπει για το 2021 τη δόση των 3.500.000 ευρώ που οφείλει να καταβάλλει κάθε κανάλι για την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, δηλαδή 21.000.000 ευρώ συνολικά.

Και αυτά μετά τις προκλητικές αποφάσεις για τους κλινικάρχες και τους εργολάβους παραχωρησιούχους των διοδίων στις εθνικές οδούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κανέλλη: «Δεν δίνω τον μισθό μου, δεν βάζω πλάτη» (vid)

Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διευκολύνει κάποιους από τους πιο πλούσιους Έλληνες με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που έναν μήνα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας αρνείται να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και ενώ εκατομμύρια εργαζόμενοι, επαγγελματίες και μικρομεσαίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν με δειλά, ανεπαρκή και αποσπασματικά μέτρα το φάσμα της φτώχειας του λουκέτου και της ανεργίας.

Πρόκειται για πράξη ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη, που επιβεβαιώνει ότι η έκκληση του κ. Μητσοτάκη για απόδοση του 50% των αποδοχών των βουλευτών για να μαζευτούν περίπου 300.000 ευρώ για την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η επιτομή του φαρισαϊσμού».