×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση πλέον πανικόβλητη “τρέχει και δεν φτάνει”» (pic)


    Μάριος Σταμπουλής

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση πλέον πανικόβλητη “τρέχει και δεν φτάνει”» (pic). Αιχμηρό σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και...


Αιχμηρό σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Κυβέρνηση θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και πλέον «τρέχει και δεν φτάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσακαλώτος: «Παλαιοκομματική λογική στη διαχείριση δημόσιου χρήματος από τη ΝΔ»

Συγκεκριμένα, στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν πως:

Μετά από τρεις μήνες επανάπαυσης, υποτίμησης του κινδύνου αναζωπύρωσης της πανδημίας και παλινωδιών στο άνοιγμα της οικονομίας και του τουρισμού, η κυβέρνηση πανικόβλητη «τρέχει και δεν φτάνει».

Ακόμα και αυτό όμως το κάνει με προχειρότητα, με αντιφάσεις, χωρίς ξεκάθαρη επιδημιολογική στρατηγική και ενιαία κριτήρια για τον έλεγχο των επισκεπτών. Η επιλεκτική αυστηρότητα και η υποχρέωση αρνητικού τεστ για ορισμένες μόνο χώρες και για συγκεκριμένες «πύλες εισόδου», ούτε βοηθά ούτε «θωρακίζει» αποτελεσματικά τη χώρα.

Η προστασία της Δημόσιας Υγείας απαιτεί σοβαρό σχέδιο, συνέπεια στους χειρισμούς και όχι πειραματισμούς υπό το φόβο της ανεξέλεγκτης διασποράς του ιού και του συνεπαγόμενου κόστους στην υγεία, στην αγορά, στην απασχόληση και στα εισοδήματα των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της μπροστά στη σοβαρή υγειονομική και οικονομική κρίση που είναι σε εξέλιξη.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα