ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αποχωρεί από την προεδρία της Τέσλα ο Έλον Μασκ

Σε συμφωνία με τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ Φαίνεται πως ήρθε ο εκκεντρικός κύριος Μασκ. Το αποοτέλεσμα αυτής της συμφωνίας είναι η αποχωρησή του από την προεδρία της Τέσλα, ενώ τόσο o ίδιος όσο και η εταιρία του, καλούνται να πληρώσουν 20 εκατομμύρια δολάρια πρόστιμο. Όλα ξεκίνησαν μετά τη μήνυση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς του χρηματιστήριου...
Αποχωρεί από την προεδρία της Τέσλα ο Έλον Μασκ

Σε συμφωνία με τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ Φαίνεται πως ήρθε ο εκκεντρικός κύριος Μασκ.

Το αποοτέλεσμα αυτής της συμφωνίας είναι η αποχωρησή του από την προεδρία της Τέσλα, ενώ τόσο o ίδιος όσο και η εταιρία του, καλούνται να πληρώσουν 20 εκατομμύρια δολάρια πρόστιμο.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη μήνυση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς του χρηματιστήριου της Νέας Υόρκης για κάποια παλιά Tweets στα οποία ο Μαάσκ αναφερόταν στην αποχώρηση της Τέσλα από την Wall Street κι αυτά τα πράγματα όσο να πεις πρέπει να προσέχουμε πριν τα δηλώσουμε.

Αξίζει Ωστόσο να σημειώσουμε ότι ο Μασκ θα παραμείνει κανονικά στη θέση του CEO, πιθανόοτατα μέχρι να κάνει πάλι κάτι και να τον απομακρύνουν κι απ κει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχωρεί από την προεδρία της Τέσλα ο Έλον Μασκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!