ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτά τα 5 παιχνίδια πρέπει να αποκτήσουν remake άμεσα!

Δυστυχώς ή ευτυχώς στον μαγικό κόσμο του gaming, ζούμε πια επίσημα την εποχή του remaster και (αν είμαστε τυχεροί) του remake. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά γύρω σου και θα δεις πόσοι παλιότεροι κι αγαπημένοι μας τίτλοι, επανακυκλοφορούν ρετουσαρισμένοι ή και αναδημιουργημένοι πολλές φορές. Eπειδή εμείς αγαπάμε τις βουτιές στο παρελθόν, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια...
Αυτά τα 5 παιχνίδια πρέπει να αποκτήσουν remake άμεσα!

Δυστυχώς ή ευτυχώς στον μαγικό κόσμο του gaming, ζούμε πια επίσημα την εποχή του remaster και (αν είμαστε τυχεροί) του remake. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά γύρω σου και θα δεις πόσοι παλιότεροι κι αγαπημένοι μας τίτλοι, επανακυκλοφορούν ρετουσαρισμένοι ή και αναδημιουργημένοι πολλές φορές. Eπειδή εμείς αγαπάμε τις βουτιές στο παρελθόν, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια λίστα με παιχνίδια που θα θέλαμε να ξανα κυκλοφορήσουν σε αυτήν τη γενιά!

Μetal Gear Solid

Tι εννοείς γιατί; Είναι Kojima game και υπάρχει εκεί έξω πάρα πολύς κόσμος που δεν το έχει παίξει και θέλει να μπει στον κόσμο του. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ωραίο πακετάκι με τα πρώτα 3 παιχνίδια; Μάλλον τίποτα.

Super Mario RPG

Ένα παιχνίδι από Nintendo και Square που ένωσε τον αγαπημένο μας υδραυλικό με τα turn-based RPGS. Πλέον είναι unplayable, οπότε τι καλύτερο να μας συστηθεί ξανά, ειδικότερα από την στιγμή που θεωρείται ένα από τα καλύτερα Mario games.

Dino Crisis 

Το παιχνίδι που μας έκανε να τρέμουμε ακόμα περισσότερο τους δεινόσαυρους. Αγνός, ανόθευτος  τρόμος ο οποίος μπορεί να απογειωθεί με τα σωστά γραφικά.

Crash Team Racing

Μετά την τριλογία που οι κάτοχοι του PS4 απόλαυσαν το καλοκαίρι και σύντομα θα είναι στα χέρια όλων των gamers , το μόνο που μένει για να δέσει το γλυκό είναι το απόλυτα εθιστικό κι απολαυστικότατο  Crash Team Racing!

Silent Hill

Ίσως το τρομακτικότερο παιχνίδι που παίξαμε ποτέ. Πολλοί που σήμερα το παίζουν ατρόμητοι και γενναίοι, μάλλον δεν θα τολμούσαν να το τελειώσουν. Πάμε στοίχημα;

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά τα 5 παιχνίδια πρέπει να αποκτήσουν remake άμεσα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.