ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Oι χάρτες της Apple θα παρέχουν πληροφορίες (και) για ποδήλατα!

Oι χάρτες της Apple , θα δεχτούν σύντομα βελτιώσεις και αλλαγές, προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες τους. Στο πλαίσιο αυτών των βελτιώσεων, θα μοιράζεται πληροφορίες και για ποδήλατα. Το “μήλο”, έκλεισε συμφωνία  με την Ito World και τουλάχιστον για αρχή έχουμε υποστήριξη σε 175 πόλεις σε 36 χώρες. Ανάμεσά τους  San Francisco,, Νέα Υόρκη και...
Oι χάρτες της Apple θα παρέχουν πληροφορίες (και) για ποδήλατα!

Oι χάρτες της Apple , θα δεχτούν σύντομα βελτιώσεις και αλλαγές, προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες τους. Στο πλαίσιο αυτών των βελτιώσεων, θα μοιράζεται πληροφορίες και για ποδήλατα.

Το “μήλο”, έκλεισε συμφωνία  με την Ito World και τουλάχιστον για αρχή έχουμε υποστήριξη σε 175 πόλεις σε 36 χώρες. Ανάμεσά τους  San Francisco,, Νέα Υόρκη και Λονδίνο.  Τα στοιχεία που έχουμε ως τώρα στην διάθεση μας, δείχνουν ότι ο χρήστης δεν θα έχει γνώση για το πόσα ποδήλατα υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά πόσα ποδήλατα,  είναι διαθέσιμα σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση ή μια διασταύρωση .

Δεν είναι κι άσχημη ιδέα, κι ελπίζουμε να την δούμε και στην χώρα μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Oι χάρτες της Apple θα παρέχουν πληροφορίες (και) για ποδήλατα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.