ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple δεν θέλει πλέον να γνωρίζουμε  πόσες συσκευές iPhone πουλά

Η Apple κρατά πλέον επτασφράγιστο μυστικό τις πωλήσεις της
Η Apple δεν θέλει πλέον να γνωρίζουμε  πόσες συσκευές iPhone πουλά

Δεν είναι μυστικό πως όλα τα προϊόντα της Apple πουλάνε σαν ζεστό ψωμί και μέχρι τώρα ξέραμε και πόσο…ψωμί!

Πλέον όμως η Apple δεν θέλει να ξέρεις πόσα ακριβώς πουλά, κυρίως για να εξομαλύνει τις πωλήσεις της και στα άλλα της προϊόντα!

Η Apple δήλωσε την Πέμπτη ότι σχεδιάζει να σταματήσει να αναφέρει τον αριθμό των iPhones, iPads και Mac που πωλεί κάθε τρίμηνο.

Η κίνηση ήταν μόνο μία από τις σχετικές ανακοινώσεις που έκανε η Apple την Πέμπτη. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι αναμένει οι πωλήσεις να είναι μεταξύ 89 δισεκατομμυρίων και 93 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το απόθεμα της Apple υποχώρησε έως και 7% μετά την έκθεση για τα κέρδη.

Σε μια τηλεδιάσκεψη με αναλυτές την Πέμπτη, η CFO της Apple, Luca Maestri, ανέφερε μια διαφορά στο χρονοδιάγραμμα που λανσάρονται τα νέα προϊόντα της. Το 2017, , το iPhone X, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο. Φέτος, τα μοντέλα με την υψηλότερη τιμή κυκλοφόρησαν το Σεπτέμβριο.

Οι πωλήσεις της Apple για το τρίμηνο που έληξε τον Σεπτέμβριο έφτασαν τα 62,9 δισ. Δολάρια, αυξημένα κατά 20% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Αρχίζει να ρίχνει την απόδοση των iPhone X και 8 η Apple – Έτσι μπορείτε να το αποφύγετε (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Apple δεν θέλει πλέον να γνωρίζουμε  πόσες συσκευές iPhone πουλά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.