ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 13: Πότε θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά τα νέα μοντέλα

Η Apple παρουσίασε χτες Τρίτη (14/9) τα νέα μοντέλα iPhone 13 τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.
iPhone 13: Πότε θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά τα νέα μοντέλα

Το iPhone 13 καθώς και το νέο iPad mini, θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά από την Apple στις 24 Σεπτεμβρίου.

Τα νέα μοντέλα της εταιρίας  διευρύνουν τη συνδεσιμότητα 5G, ενσωματώνοντας ταχύτερα μικροκυκλώματα (τσιπ) και πιο ευκρινείς κάμερες χωρίς να αυξηθεί η τιμή του τηλεφώνου. Στη χτεσινή παρουσίαση δεν ανακοινώθηκαν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή προϊόντα τα οποία να προκαλέσουν εντύπωση, ωστόσο οι ειδικοί θεωρούν ότι οι πιστοί χρήστες iPhone θα είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν το νέο μοντέλο της σειράς.

Η τιμή του νέου μοντέλου θα αρχίζει από τα 699 δολάρια. Παράλληλα, η τιμή του iPhone 13 Pro αρχίζει από τα 999 δολάρια και η τιμή του Pro Max αρχίζει από τα 1.099 δολάρια. Οι τιμές έχουν παραμείνει σταθερές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Σε περίπτωση που πελάτες διαθέτουν παλιό μοντέλο iPhone,  μερικοί πάροχοι, όπως η AT&T Inc θα προφέρουν τις συσκευές χωρίς πρόσθετο κέρδος με μόνη προϋπόθεση να ανταλλάξουν το προηγούμενο μοντέλο.

Στην Ελλάδα, αντίστοιχα το iPhone 13 Mini, θα κοστίζει 869 ευρώ με χωρητικότητα 128 GB, 999 ευρώ για χωρητικότητα 256 GB και 1.249 ευρώ το μοντέλο με χωρητικότητα 512 GB. Το iPhone 13 Pro θα κοστίζει 1.229 ευρώ για χωρητικότητα 128 GB, 1.379 ευρώ για χωρητικότητα 256 GB, 1.629 ευρώ για χωρητικότητα 512 GB. Στα 1.879 ευρώ τιμολογείται το μοντέλο με χωρητικότητα 1 TB. Τέλος το πιο ισχυρό μοντέλο της εταιρείας, το iPhone 13 Pro Max θα ξεκινά από 1.339 ευρώ

Τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου

Τα iPhone 13 θα έχουν ένα νέο τσιπ, το οποίο ονομάζεται A15 Bionic το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες, όπως η αυτόματη μετάφραση κειμένου. Η ίδια τηλεφωνική συσκευή διαθέτει καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, αλλά και μία λειτουργία Cinematic για την αυτόματη αλλαγή της εστίασης στη διάρκεια της βιντεοσκόπησης. Η Apple ανακοίνωσε ότι το νέο μοντέλο θα έχει ειδικές κεραίες 5G και εξαρτήματα ραδιοφώνου για μεγαλύτερες ταχύτητες, ενώ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε πέντε χρώματα.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ