ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PlayStation 5: Αυξήσεις στην τιμή του ανακοίνωσε η Sony!

Η Sony ανακοίνωσε αυξήσεις στο PlayStation 5 σε αρκετές χώρες και οι αντιδράσεις ήταν πολλές από τους φανς.
PlayStation 5: Αυξήσεις στην τιμή του ανακοίνωσε η Sony!

Χαμό προκάλεσε η Sony, που αποφάσισε επίσημα πλέον να αυξήσεις τις τιμές του PlayStation 5 σε αρκετά σημεία του κόσμου.

Συγκεκριμένα, η αύξηση αυτή θα γίνει σε Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Κίνα, Αυστραλία, Μεξικό και Καναδά.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το PlayStation 5 με το Blu-ray disk θα κοστίζει πλέον €549,99, ενώ το Digital Edition που δεν έχει το δισκάκι, θα μπορείτε να το αποκτήσετε δίνοντας €449,99.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν, έχουμε μία αύξηση της τάξεως των 50 ευρώ από την αρχική τους τιμή, κάτι που σίγουρα δεν αρέσει καθόλου στους φανς της κονσόλας.

Μάλιστα η ίδια η Sony αποφάσισε να μιλήσει για το συμβάν, λέγοντας:

«Το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον είναι μια πρόκληση που αναμφίβολα αντιμετωπίζετε πολλοί από εσάς σε όλο τον κόσμο. Βλέπουμε υψηλά ποσοστά παγκόσμιου πληθωρισμού, καθώς και δυσμενείς συναλλαγματικές τάσεις, που επηρεάζουν τους καταναλωτές και δημιουργούν πίεση σε πολλούς κλάδους.

Με βάση αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η SIE έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αυξήσει την τιμή λιανικής του PlayStation 5 σε επιλεγμένες αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική, καθώς και στον Καναδά. Δεν θα υπάρξει αύξηση των τιμών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενώ αυτή η αύξηση της τιμής είναι μια αναγκαιότητα, δεδομένου του τρέχοντος παγκόσμιου οικονομικού περιβάλλοντος και των επιπτώσεών του στις επιχειρήσεις της SIE, η κορυφαία προτεραιότητά μας συνεχίζει να είναι η βελτίωση της κατάστασης των προμηθειών του PS5, έτσι ώστε περισσότεροι παίκτες να βιώσουν όλα όσα προσφέρει η κονσόλα, αλλά και όλα αυτά που θα φέρει μελλοντικά».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

?>