ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέλος το Fortnite για πάντα;

Σε μια εντελώς κι απόλυτα αιφνιδιαστική κίνηση η Epic games, έκλεισε το Fortnite και πλέον αν δοκιμάσεις να παίξεις το παιχνίδι, υπάρχει μια μαύρη τρύπα στην θέση του. Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί ουσιαστικά το φινάλε της 10ης σεζόν του δημοφιλέστατου παιχνιδιού. Θα υπάρξει 11η ; Κανείς δεν το ξέρει σίγουρα ακόμη, ωστόσο με τα νούμερα...
Τέλος το Fortnite για πάντα;

Σε μια εντελώς κι απόλυτα αιφνιδιαστική κίνηση η Epic games, έκλεισε το Fortnite και πλέον αν δοκιμάσεις να παίξεις το παιχνίδι, υπάρχει μια μαύρη τρύπα στην θέση του.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί ουσιαστικά το φινάλε της 10ης σεζόν του δημοφιλέστατου παιχνιδιού. Θα υπάρξει 11η ; Κανείς δεν το ξέρει σίγουρα ακόμη, ωστόσο με τα νούμερα των παικτών και τα έσοδα του παιχνιδιού είναι σίγουρο πως αυτό δεν ήταν το τέλος.

Το τέλος ήρθε με ένα μεγάλο event

Το τέλος του παιχνιδιού ήρθε με ένα μεγάλο event που παρακολούθησαν μέσω Twitch πάνω από  4.2 εκατομμύρια θεατές με την πλατφόρμα να αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του πολύ κόσμου, ενώ παρόμοια προβλήματα φάνηκε να αντιμετωπίζει το Mixer.

Και στο You Tube όμως ο κόσμος ήταν πολύς συγκεκριμένα 1,5 εκατομμύριο. Μάλιστα η «εξαφάνιση» του παιχνιδιού έγινε ήδη  πρώτο trend στο Twitter παγκοσμίως . Μένει να δούμε αν αυτό θα κρατήσει για πάντα, αν και στοιχηματίζουμε πως όχι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος το Fortnite για πάντα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!