ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To Facebook απαγορεύει σε εξωτερικούς συνεργάτες να συλλέγουν δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς!

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Facebook, σταματά την λειτουργία Partner Categories,  η οποία απευθυνόταν σε εξωτερικούς συνεργάτες και τους προμήθευε (ελεγχόμενα) με κάποια δεδομένα για τις αγορές των χρηστών, ώστε να βοηθηθούν κι εκείνοι και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις τους ανάλογα. Πλέον μετά τα τελευταία γεγονότα και θέλοντας να περισώσουν την φήμη του, οι άνθρωποι πίσω...
To Facebook απαγορεύει σε εξωτερικούς συνεργάτες να συλλέγουν δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς!

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Facebook, σταματά την λειτουργία Partner Categories,  η οποία απευθυνόταν σε εξωτερικούς συνεργάτες και τους προμήθευε (ελεγχόμενα) με κάποια δεδομένα για τις αγορές των χρηστών, ώστε να βοηθηθούν κι εκείνοι και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις τους ανάλογα.

Πλέον μετά τα τελευταία γεγονότα και θέλοντας να περισώσουν την φήμη του, οι άνθρωποι πίσω από το Facebook προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, δηλώνοντας

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τους διαφημιζόμενουότι θα κλείσουμε την επιλογή Partner Categories. Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή θα βελτιώσει την σχέση μας με τους χρήστες μας.»

Αναμφίβολα αργά ή γρήγορα τα αρχεία των  χρηστών θα δοθούν ξανά σε διαφημιστικές με κάποιο τρόπο. Το θέμα είναι πως προς το παρών τουλάχιστον το Facebook κάνει ένα βήμα πίσω. Το πόσο θα πληγεί το δημιούργημα του Ζuckerberg  από όλο αυτό το σκάνδαλο, μένει να το δούμε στο μέλλον!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «To Facebook απαγορεύει σε εξωτερικούς συνεργάτες να συλλέγουν δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!