FEATURED

Χατζησαρόγλου: «Ότι καλύτερο ο Ζαγοράκης για πρόεδρος της ΕΠΟ»

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χατζησαρόγλου τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της επιλογής Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

Χατζησαρόγλου
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χατζησαρόγλου τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της επιλογής Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, εξέφρασε την επιθυμία του (Metropolis 95,5) να είναι επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Αναλυτικά τι είπε:

«Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι τελικά ο επικεφαλής για την προεδρία της ΕΠΟ. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή. Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να βάλει ανθρώπους δικούς του και να εγκρίνει αυτούς που θα του βάλουν. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει με τους συνεργάτες. Σε αυτή την θέση, θα πρέπει να έχεις πολιτική ειδικότητα, κάτι που ο Ζαγοράκης την έχει και πολύ μάλιστα.

Θα πετύχει σίγουρα, είναι άνθρωπος που πετυχαίνει σε όλους τους στόχους που θέτει. Είναι μια καινούργια πρόκληση αυτή η σταδιοδρομία που επέλεξε, αλλά είναι χώρος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, από όλες τις πλευρές. Μακάρι να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Έχει και την εμπειρία, διότι έχει διατελέσει και πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Όλοι ξέρουμε πως μεγαλύτερη εμπειρία από το να οδηγήσεις το…«καράβι» του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει».

Κωστόπουλος: «Έκανα τόσα χρόνια το κουνέλι , σκεφτόμουν να… πηδήξω» (vids)

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι αναβαθμίζουν τις La Fayette και τις στέλνουν στην Ελλάδα;

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Exit mobile version