FEATURED

Κορονοϊός: Οι αποστάσεις στο μετρό στην Κίνα και τι θα γίνει από Δευτέρα στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Από Δευτέρα δεν θα χρειάζεται να στέλνουμε μήνυμα για την μετακίνησή μας, στο πλαίσιο της μερικής επιστροφής στην «κανονικότητα». Δείτε τώρα πως λειτουργεί το μέτρο κοινωνικής απόστασης μετά την άρση των περιορισμών κίνησης στην Γιουχάν, όπου ξεκίνησε ο θανατηφόρος ιός. Στην Γιουχάν αυτές τις μέρες είχαν μηδενικά ή πολύ λίγα νέα κρούσματα κορονοϊού, με...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Από Δευτέρα δεν θα χρειάζεται να στέλνουμε μήνυμα για την μετακίνησή μας, στο πλαίσιο της μερικής επιστροφής στην «κανονικότητα».

Δείτε τώρα πως λειτουργεί το μέτρο κοινωνικής απόστασης μετά την άρση των περιορισμών κίνησης στην Γιουχάν, όπου ξεκίνησε ο θανατηφόρος ιός.

Στην Γιουχάν αυτές τις μέρες είχαν μηδενικά ή πολύ λίγα νέα κρούσματα κορονοϊού, με την πόλη να έχει επανέλθει στην «κανονικότητα».

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πάλι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για να πηγαίνουν στις δουλειές τους, με την «κοινωνική απόσταση» ή αλλιώς «social distancing» να τηρείται ευλαβικά.

Να δούμε οι… αποστάσεις τηρούνται και στην Ελλάδα.

Την Δευτέρα οι εικόνες από το ελληνικό Μετρό θα είναι σαν αυτές στην Κίνα ή… σαν τις συνηθισμένες εικόνες των ΜΜΜ στην χώρα μας;

 

Exit mobile version