GOSSIP

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξεσήκωσε τη Μύκονο με τις καμπύλες της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έσκασε μύτη στη Μύκονο έχοντας βάλει κάποια κιλά που έχουν αρχίσει να την κάνουν και πάλι όσο σέξι την γνωρίσαμε.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ξεσήκωσε τη Μύκονο με τις καμπύλες της
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τις διακοπές βρίσκεται η Τζούλια Αλεξανδράτου αυτές τις ημέρες. Φυσικά η «εκρηκτική» σελέμπριτι  μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει.

Ειδικά από τη στιγμή που παρουσιάστηκε αρκετά αλλαγμένη σε σχέση ακόμη και με το πρόσφατο παρελθόν. Η μεγάλη αλλαγή στο look της Τζούλιας έχει να κάνει με τα αρκετά παραπάνω κιλά σε σχέση με τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τον περασμένο Μάιο, δηλαδή μόλις δύο μήνες πριν το γνωστό μοντέλο φαινόταν αρκετά αδυνατισμένο, σε οριακό σημείο μάλιστα.

Αρκετοί μίλησαν τότε για το ενδεχόμενο το γνωστό μοντέλο να αντιμετωπίζει πρόβλημα νευρικής ανορεξίας μετά το διαζύγιό της με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο.

Σήμερα ωστόσο η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει μια τελείως διαφορετική εικόνα: Σε καλοκαιρινή διάθεση εμφανίστηκε να απολαμβάνει τη βόλτα της στα σοκάκια του νησιού των Ανέμων, ενώ οι εντυπωσιακές καμπύλες της μαγνήτισαν τα βλέμματα των περαστικών.

Τζούλια Αεξανδράτου: Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο αλλά και αναρτήσεις της

Exit mobile version