Μούρτος: «Οικογένεια και στα δύσκολα»


Sportime Team

Μούρτος: «Οικογένεια και στα δύσκολα»


Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πέρασε τα Χριστούγεννα με τους συμπαίκτες του, έγραψε ο Σπύρος Μούρτος στο blog του.

Ο παίκτης του Ηφαίστου τόνισε πως πέρασαν δημιουργικά την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά επεσήμανε πως η ομάδα του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο αυριανό (29/12) πολύ σημαντικό ματς με το Ρέθυμνο.

Το blog του Μούρτου:

«Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν και δε μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε για πολύ μέσα στις γιορτές. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι περάσαμε εξαιρετικά τα Χριστούγεννα εδώ στη Λήμνο. Την παραμονή είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο που μάς στηρίζει από την αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα το γήπεδο να είναι γεμάτο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η ομάδα είχε φροντίσει να είμαστε όλοι μαζί, με τους δικούς μας ανθρώπους, μια πραγματική οικογένεια όπως γίνεται από την πρώτη στιγμή στον Ήφαιστο, στα καλά αλλά και τα δύσκολα.

Η αλήθεια είναι πάντως, πώς σε καμία περίπτωση δε βγήκε από το μυαλό μας το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στο Ρέθυμνο. Κάναμε καλές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας και θέλουμε πάρα πολύ το πρώτο μας «διπλό» στο πρωτάθλημα. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και μαχητικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Έχουμε πάρει αρκετά μαθήματα μέχρι τώρα αλλά πρέπει ν’ αποδείξουμε στην πράξη ότι μάθαμε από τα λάθη μας. Απέναντι μας θα βρεθεί μία ομάδα που της λείπουν οι νίκες. Έχει αλλάξει σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν και ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια θα παλέψει, ώστε να τα καταφέρει. Αυτό σημαίνει πώς δε χρειάζονται πολλά λόγια από εμάς, αρκεί να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ ξανά χρόνια πολλά σε όλους. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο. Καλή χρονιά και με επιτυχίες για την ομάδα μου».


Sportime Extras