×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Ευχάριστη είδηση – Προχωρά η νέα ΠΑΕ!


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Ηρακλής: Ευχάριστη είδηση – Προχωρά η νέα ΠΑΕ!


Η επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είναι πλέον γεγονός και για το θέμα αυτό είναι, πλέον, απολύτως ενημερωμένοι όλοι οι θεσμικοί φορείς του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων και των οργανωμένων οπαδών.

Με πρωτοβουλία του Θόδωρου Καράογλου, πραγματοποιήθηκε χθες σε ξενοδοχειακό χώρο της Θεσσαλονίκης συγκέντρωση παραγόντων με φόντο την επανεκκίνηση της ΠΑΕ Ηρακλής, στην οποία, πέραν του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης ο οποίος συντόνισε την ευρεία σύσκεψη, παρευρέθησαν οι Μιχάλης Γεράνης, Φώτης Θέος, Λάζαρος Κυρίζογλου, Στάθης Αβραμίδης (Αντιπεριφερειάρχης), Μάκης Κυριζίδης (Αντιδήμαρχος), Σάκης Παπαγεωργίου (ΓΓ Δήμου Αμπελοκήπων), Χρήστος Κοπατσάρης (ΓΓ Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη), Νίκος Ατματζίδης, Ηλίας Στοφορόπουλος και αρκετοί άλλοι Ηρακλειδείς του παραγοντικού και εξωπαραγοντικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής – Υποψήφιος επενδυτής: «Δεν θα μου πάει κόντρα ο Ιβάν Σαββίδης»

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις εξελίξεις, που φέρουν σε εξαιρετικά προχωρημένο επίπεδο το εγχείρημα της απόκτησης νέας εταιρικής ταυτότητας από ΠΑΕ, η οποία θεμελιώνει δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Β΄ Εθνική και στις προσπάθειες, οι οποίες καταβάλλονται, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνολική χρηματοδότηση του project της επανεκκίνησης.

Αποφασίστηκε η συγκρότηση μίας επιτροπής, που θα «τρέξει» όλες τις εξελίξεις γύρω από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και στην οποία μετέχουν οι:

Κώστας Ιωακειμίδης, Νίκος Βαφειάδης, Μιχάλης Γιάμπαστος, Θανάσης Ηρακλής, Παναγιώτης Μαρμαρινός, Στέλιος Μιχαλόπουλος, Γρηγόρης Δανιηλίδης, Νίκος Ποντίκης και Φάνης Τουτζιάρης.

Οριοθετήθηκαν ως στόχοι αποστολής της επιτροπής οι εξής:

1) Ολοκλήρωση των επαφών για τη νέα εταιρική ταυτότητα της ομάδας.

2) Συγκέντρωση των χρημάτων για το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ και του μπάτζετ της νέας ομάδας.

3) Πραγματοποίηση όλων των ενεργειών, οι οποίες αφορούν στη συγκρότηση και λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος της νέας ομάδας (συμφωνία με προπονητή, ρόστερ και όλα τα σχετικά).

Αποφασίστηκε να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα διαδικαστικά σχετικά με τη νέα εταιρική ταυτότητα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου μέχρι της 15/7 και μέσω τέτοιας νομικής και φοροτεχνικής διαδικασίας, ώστε να μην προκύψει θέμα αναβίωσης χρεών από το παρελθόν.

Οι πρωτοβουλίες του Θόδωρου Καράογλου συνεχίζονται, πλέον, στο πεδίο της χρηματοδότησης, καθώς πραγματοποιεί επαφές με επιχειρηματικούς παράγοντες, αναφορικά με το θέμα της οικονομικής υποστήριξης της νέας προσπάθειας…

Πηγή: bluearena.gr

ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τελευταία Νέα