×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Eπαφές για την εξεύρεση μεγαλομετόχου, κατόχου ΠΑΕ στη νέα Β’ Εθνική


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Ηρακλής: Eπαφές για την εξεύρεση μεγαλομετόχου, κατόχου ΠΑΕ στη νέα Β’ Εθνική


Ηρακλής: Συνεχίζονται οι προσπάθειες από ανθρώπους των «κυανόλευκων» προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπος που θα αποτελέσει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και θα οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο στα «σαλόνια» της Super League. Όπου δηλαδή και ανήκει.

Ως τώρα δεν έχει καταστεί δυνατόν να βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα για την αγορά ΑΦΜ, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στη νέα Β’ Εθνική. Άλλωστε δεν αρκεί μόνο αυτό, καθώς στη συνέχεια θα έπρεπε να χτιστεί μια ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο που θα διεκδικούσε με αυξημένες πιθανότητες την επάνοδό του στην μεγάλη κατηγορία.

Η απλή συμμετοχή με τον Ηρακλή να είναι απλός κομπάρσος δεν ικανοποιεί τους οπαδούς του «Γηραιού», κάτι πολύ λογικό.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» προσανατολίζονται σε έναν συνδυασμό. Ποιος είναι αυτός; Από τη μία να βρεθεί μεγαλομέτοχος μιας ΠΑΕ η οποία θα συμμετέχει στη νέα Β’ Εθνική (μετά την νέα αναδιάρθρωση των κατηγοριών) και να πειστεί να παραχωρήσει στον Ηρακλή την εταιρική ταυτότητα της ομάδας του.

Κι από την άλλη να επιθυμεί να συνεχίσει ως χρηματοδότης της νέας ΠΑΕ η οποία πλέον θα «εξελιχθεί» σε ΠΑΕ Ηρακλής.

Στο πλαίσιο αυτό το τελευταίο διάστημα γίνονται σημαντικές συναντήσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχει ήδη ένας μεγαλομέτοχος ΠΑΕ που εξετάζει το ενδεχόμενο να υλοποιήσει το παραπάνω.

Η ΠΑΕ που διαθέτει θα συμμετάσχει στην προσεχή Β’ Εθνική, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να προσπαθούν να κάμψουν τους όποιους ενδοιασμούς του για να πει το πολυπόθητο ναι.

Όπως είναι αναμενόμενο ο εν λόγω άνδρας εκφράζει ανησυχίες σχετικά με την πιθανή επανεμφάνιση παλαιών χρεών της προηγούμενης ΠΑΕ Ηρακλής.

Πάνω σε αυτό οι άνθρωποι του « Γηραιού» με τη βοήθεια κυβερνητικού παράγοντα προσπαθούν να τον πείσουν ότι θα προσπαθήσουν να του εξασφαλίσουν οτι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Από την πλευρά του επίσης ο μεγαλομέτοχος αυτός αξιώνει τη συγχρηματοδότηση της προσπάθειας και από επιχειρηματίες οπαδούς του Ηρακλή προκειμένου η προσπάθεια που θα γίνει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή.

Πλέον αναμένουμε εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα