×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ηρακλής: Τι θα συμβεί με την ιστορική ομάδα;


    Κώστας Παπαδόπουλος

Ηρακλής: Τι θα συμβεί με την ιστορική ομάδα;


Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή παραμένει «θολή».

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε κλίμα αβεβαιότητας σχετικά με το μέλλον του και το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Η εμφάνιση του Χρόνη Παπαβραμίδη και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό. Πολύ απλά γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα επενδύσει στον Ηρακλή και αν δώσει χρήματα για την αγορά ΑΦΜ ομάδας που βρίσκεται σε επαγγελματική κατηγορία.

Όπως μεταφέρει ο ίδιος, μία πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους του Βόλου και τον Αχιλλέα Μπέο έχει ήδη γίνει. Εκτός της απόκλισης στο οικονομικό (1,2 εκ. που προσφέρει ο ίδιος και 1,8 που ζητάει η άλλη πλευρά) τίθεται θέμα σε περίπτωση ολοκλήρωσης της συμφωνίας για παραμονή της ομάδας στη Θεσσαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηρακλής: Ο θρυλικός παππούς από τη Νάουσα «ξαναχτυπά»! (pic)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, θα γίνει μία προσπάθεια για ένα ραντεβού ακόμη εντός της επόμενης εβδομάδας, αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της επίτευξης συμφωνίας.

Πιο εφικτό δείχνει να είναι το σενάριο αγοράς ΑΦΜ από ομάδα Super League 2 ή Football League. Τα τελευταία 24ωρα ακούστηκε το όνομα του Απόλλωνα Λάρισας-διαψεύστηκε από την θεσσαλική ομάδα- ενώ σύμφωνα με ανθρώπους γύρω από τον κ. Παπαβραμίδη υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι διατεθειμένες να δώσουν τον ΑΦΜ τους έναντι ενός σεβαστού ποσού.

Ο Παπαβραμίδης έκανε κρούση σε μία εξ αυτών και είχε μία φιλολογική συζήτηση, με το κόστος να ανέρχεται στις 600.000 ευρώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της. Το θέμα είναι όμως κατά πόσο και ο ίδιος ο Χρόνης Παπαβραμίδης έχει την οικονομική δυνατότητα να ηγηθεί μίας ομάδας με τις απαιτήσεις και τα έξοδα του Ηρακλή.


Τελευταία Νέα