×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κουφός: «Υπάρχει πίστη και θέληση για να πετύχουμε τον στόχο μας»


    Sportime Team

Κουφός: «Υπάρχει πίστη και θέληση για να πετύχουμε τον στόχο μας». O Στέργιος Κουφός ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες την τεχνική...


O Στέργιος Κουφός ανέλαβε πριν από μερικές ημέρες την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου, κάνοντας παράλληλα τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε την επίσημη ιστοσελίδα της νησιωτικής ομάδας, αναφέροντας πως υπάρχει πίστη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι του Κολοσσού με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αναλάβω τον πάγκο της ομάδας. Η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη κατάσταση και είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό, καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό όνομα στην Α1, αλλά από την άλλη υπάρχει πίστη και μεγάλη θέληση, ώστε στο τέλος να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος της δυσκολίας, όμως υπάρχει όρεξη για σκληρή δουλειά και εσωτερική δύναμη, την οποία θα πρέπει να βγάλουμε προς τα έξω. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν και δίνουν τα πάντα για το καλύτερο και ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρουμε στο τέλος».


Τελευταία Νέα