LIVEGAMES

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:30 (Novasports 2) για το πρωτάθλημα της Super League.

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-0 (α' ημίχρονο)
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-0 (α' ημίχρονο)
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:30 (Novasports 2) για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης με ένα πολύ δυνατό 20λεπτο κατάφερε να… σοκάρει τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του.

Στο 16′ ο Φερνάντεθ με πλασέ από κοντά και δύο λεπτά μετά ο Σουάρεθ με άνετη κεφαλιά, εκμεταλλεύτηκαν την κάκιστη άμυνα της ΑΕΚ που δεν κατάφερε να στηθεί σωστά και έτσι ήρθε γρήγορα το 0-2.

Η Ενωση είναι μπλοκαρισμένη και σαν να μην φτάνει αυτό στο 30′ έχασε με τραυματισμό τον Ολιβέιρα, μπήκε στην θέση του ο Κρίστιτσιτς και το αρχικό 4-4-2 έγινε 4-2-3-1.

Η ομάδα του Χιμένεθ αδυνατεί να φτιάξει φάσεις στην εστία των Αρκάδων και ο Αστέρας αμύνεται πολύ εύκολα.

Τελικά στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ έκανε… όσα δεν είχε κάνει. Στο 40′ σκόραρε για το 1-2 με τον Σιμάνσκι από ωραία ενέργεια του Τάνκοβιτς, ενώ ο Σουηδός 4 λεπτά μετά έφτιαξε νέα φάση, αλλά ο Πολωνός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Ανσαριφάρντ από κοντά αστόχησε.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε τον Λόπες αντί του Μιτάι για να καλύψει το κενό στην άμυνα.

Η ΑΕΚ σπατάλησε… χρόνο, είχε 2-3 καλές φάσεις, ο Αστέρας Τρίπολής δεν απειλούσε και στο  68′ ο Σιμάνσκι έφερε το ματς στα ίσια με 2ο γκολ!

Οι ενδεκάδες

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να ξεκινήσει τον αποψινό αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Σβάρνα δεξί μπακ, τον Μιτάι αριστερό μπακ, τον Νεντελτσεάρου με τον Λάτσι στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμάνσκι στον άξονα μαζί τον Μάνταλο οργανωτή στο 4-4-2, στα δύο άκρα τους Γκαρσία και Τάνκοβιτς και σέντερ φορ τον Ολιβέιρα έχοντας στο πλάι του τον Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο της ΑΕΚ οι: Τσιντώτας, Λόπες, Χνιντ, Νταντσένκο, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Αλμπάνης, Κοσίδης και Χριστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Η παραίτηση Λυσάνδρου, ο Μελισσανίδης, ο Διαμαντόπουλος και οι αλλαγές

Για την ομάδα της Αρκαδίας, ο Μίλαν Ράσταβατς ξεκινά το παιχνίδι απέναντι στην Ενωση με τους εξής: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αλβάρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Τιλίκα, Φερνάντεθ, Σίτο και Μπαράλες.

Στον πάγκο για τον Αστέρα Τρίπολης οι: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ριέρα, Κρεσπί, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Πασαλίδης, Χριστόπουλος και Αλί Μπαμπά.

Ξένοι διαιτητές στο ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

Exit mobile version