LIVEGAMES

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Παρακολουθήστε live μέσα από το sportime την εξέλιξη της αναμέτρησης.

ΑΕΚ ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Παρακολουθήστε live μέσα από το sportime την εξέλιξη της αναμέτρησης.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League με την αναμέτρηση να έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν τη νίκη ώστε να πατήσουν στην τρίτη θέση και να κρατήσουν απόσταση από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» έχουν την ευκαιρία να περάσουν στην 2η θέση, καθώς ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό από πάνω του.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πριν από λίγες ημέρες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με σκορ 2-1 κάνοντας μάλιστα ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Ενδεκάδα ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Νταντσένκο, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ

Στον πάγκο είναι οι: Τσιντώτας, Τάνκοβιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηεμμανουήλ, Μιτάι, Σιμάνσκι, Σαρδέλης, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Ενδεκάδα ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Μπάμπα, Αουγκούστο, Σβαμπ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ

Στον πάγκο είναι οι Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Τσιγγάρας, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ουάρντα, Τζόλης και Σβιντέρσκι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ της αναμέτρησης στο 47′ με τον Μάικλ Κρμέντσικ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εξαιρετική κάθετη του Αμρ Ουάρντα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσέχος κέρδισε πέναλτι μετά από τράβηγμα του Λόπες, με τον Στέφαν Σβαμπ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Κρίστιτσιτς κέρδισε πέναλτι μετά από πάτημα του Τσιγγάρα, με τον Τάνκοβιτς να εκτελεί και να νικάει τον Πασχαλάκη στο 90+1′ μειώνοντας σε 1-2.

ΕΠΟ: Ο Γκαγκάτσης θέτει θέμα Φιλιππούση

ΑΕΚ: Κριτική στον Μάνταλο και από τη διοίκηση!

ΑΕΚ: Υπέροχη… πτήση πάνω από το γήπεδό της (vid)

Exit mobile version