MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Έτσι μαθαίνει η Κορίνα την αλήθεια για τον Ακύλα που δεν είναι πατέρας της

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Έτσι μαθαίνει η Κορίνα την αλήθεια για τον Ακύλα που δεν είναι πατέρας της
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Με την σειρά του ΑΝΤ1 να προβάλει τα τελευταία της επεισόδια, οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές στα νέα «Άγριες Μέλισσες spoiler» ανεβάζοντας την τηλεθέαση.

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η σειρά και όλα τα ανοιχτά μέτωπα με το τέλος να αναμένεται συγκλονιστικό και ανατρεπτικό.

Στο Sportime σας γράψαμε ήδη για το τέλος που θα έχει ο Ντούνιας. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα καταλήξει στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση καθώς η υγεία του επιδεινώνεται.

Όλα αυτά ενόψει της δικαίωσης που αναμένουν όλοι στο φινάλε για όλα όσα έχουν κάνει ο Ακύλας και οι λοιποί στο Διαφάνι τόσα χρόνια.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Κορίνα γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα της

Η Κορίνα μέχρι πρόσφατα δεν ήταν συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό στη σειρά, ωστόσο με την εξέλιξή της μετά τον έρωτά της με τον Μπάμπη η εικόνα της έχει αλλάξει πλήρως όπως και η ίδια η οποία δεν είναι πλέον το «κοριτσάκι του μπαμπά».

Η ηθοποιός Στέλλα Ψαρουδάκη, η οποία υποδύεται με μεγάλη επιτυχία την Κορίνα, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην ηρωίδα της αλλά και στη σειρά μέχρι το τέλος.

Όπως ανέφερε, η Κορίνα αναμένεται να πέσει από τα σύννεφα όταν μάθει την αλήθεια για τον Ακύλα αλλά αυτό είναι κάτι που θα την κάνει πιο δυνατή.

Η στιγμή που μαθαίνει ότι ο Ακύλας δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας είναι κομβική για εκείνη καθώς ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της αποδεικνύεται ψέμα.

Από την άλλη, έχουμε δει όλο αυτόν τον καιρό την τεράστια αδυναμία που έχει ο Ακύλας στην ίδια. Η σχέση τους είναι μία αγάπης και θαυμασμού. Θα είναι μεγάλο θέμα και για τους δύο ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Ακύλας έχει σκοτώσει τον πραγματικό της πατέρα.

Όσον αφορά τον χωρισμό της με τον Μελέτη που εξέπληξε τον κόσμο, ανέφερε πως ο Μελέτης πλέον στέκεται δίπλα της σαν στήριγμα και μια πατρική φιγούρα. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας μεταξύ τους όμως ο Μελέτης την προστατεύει.

Από την άλλη η σχέση της με τον Μπάμπη της ανοίγει τα μάτια και αισθάνεται για πρώτη φορά έρωτα για έναν άνθρωπο.

https://youtu.be/GH5gHN_5oXI

 

Exit mobile version