MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα παιδιά ομολογούν πως έκλεψαν τα λεφτά από τον Ακύλα

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα παιδιά ομολογούν πως έκλεψαν τα λεφτά από τον Ακύλα
Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα παιδιά ομολογούν πως έκλεψαν τα λεφτά από τον Ακύλα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, η Ρένα θα εκδικηθεί τον Νικηφόρο, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες καθώς στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί για μια ακόμη φορά ο Ακύλας Μεγαρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, παιδιά πιέζονται από την Ασημίνα, τη Βιολέτα και την Ουρανία για να ομολογήσουν αν εκείνα έκλεψαν τα λεφτά του Ακύλα.

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί με κάθε τρόπο να κλείσει τον Ακύλα στην φυλακή ενώ ο Δούκας αποφασίζει να πει ναι στην πρόταση που του έχει κάνει ο Νικηφός.

Παράλληλα, ο Σέργιος προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα φέρει αναταραχή στο χωριό ενώ η Ελένη μαζί με τους υπόλοιπους οδηγούνται σε ένα παράτολμο σχέδιο για να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για τις δολοφονίες.

Ακόμη, ο Κωνσταντής καυγαδίζει με τον Δάκη ενώ η Δρόσω έρχεται σε δύσκολη θέση από την Ρένα

Τέλος, ο Θανασάκης θα πέσει στην παγίδα κάτι που προκαλεί πανικό στον Ακύλα και τον Μελέση ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει αλλά ο εισαγγελέας Κουρτέσης είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες (7/3, 22:30)

Ο παπά-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Ο Ζάχος υποδέχεται ξανά τη Μάρω, η οποία θα του μεταφέρει ένα νέο που θα τον αναστατώσει.

Ο Μελέτης και η Κορίνα θα έχουνε ακόμα έναν άσχημο καυγά κι αυτή τη φορά η αφορμή θα είναι ο Μπάμπης.

Ο Δούκας βάζει σε κίνδυνο όλη την περιουσία του, για να σώσει το Διαφάνι.

https://youtu.be/LMeB6nEgsfo

 

Exit mobile version