MEDIA

Αγριες Μελισσες: Οι απίθανες αναρτήσεις των πρωταγωνιστών για το 2022

Έτσι υποδέχθηκαν το 2022 οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Αγριες Μελισσες: Οι απίθανες αναρτήσεις των πρωταγωνιστών για το 2022
Αγριες Μελισσες: Οι απίθανες αναρτήσεις των πρωταγωνιστών για το 2022
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στους τηλεοπτικούς δέκτες και οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 υποδέχθηκαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το 2022.

Η ιστορία από το Διαφάνι διανύει την τρίτη του σεζόν καταφέρνοντας να καθηλώσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό που της χαρίζει μοναδικές πτήσεις στην τηλεθέαση και τα επόμενα επεισόδια να υπόσχονται ακόμη πιο μεγάλα νούμερα.

Με τον ίδιο ρυθμό θέλει να συνεχίσει και το νέο έτος το οποίο οι ηθοποιοί του σίριαλ καλωσόρισαν με ορισμένες απίθανες αναρτήσεις του στα social media.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός επέλεξε να αποχαιρετήσει το 2021 με μια ιδιαιτέρως συγκινητική ανάρτηση που αφορούσε την είδηση πως μια τυφλή σκυλίτσα περπάτησε 10 χλμ για να βρει τον άνθρωπο που την έσωσε.

Με την σειρά της, η Κατερίνα Διδακάλου (Μυρσίνη) ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με τα εγγόνια της μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, διερωτώμενη προς τους διαδικτυακούς της φίλους αν πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη.

Με τον δικό τους τρόπο όμως υποδέχθηκαν το 2022 οι Μαρία Πετεβή, Γεροντιδάκης Γιώργος και Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

https://youtu.be/l7ZAFot8QtQ

Exit mobile version