MEDIA

Αγριες Μελισσες: Εισβάλουν στο Ρουκ Ζουκ Special και τα ανατρέπουν όλα

«Άγριες Μέλισσες» και «Ρουκ Ζουκ» γίνονται... ένα τα Χριστούγεννα και δημιουργούν ένα «εκρηκτικό μείγμα» στις τηλεοράσεις της.

«Αγριες Μελισσες» και «Ρουκ Ζουκ» γίνονται... ένα τα Χριστούγεννα και δημιουργούν ένα «εκρηκτικό μείγμα» στις τηλεοράσεις της.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Δύο τηλεοπτικά προϊόντα που «σαρώνουν» στην τηλεθέαση, οι Αγριες Μελισσες και το Ρουκ Ζουκ «παντρεύονται» για χάρη των Χριστουγέννων. Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 και όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

Δείτε το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 26 τις Άγριες Μέλισσες να ρουκουζουκάρουν με τον δικό τους τρόπο, σε δύο εοραστικά επεισόδια με πολλά χάιλαιτς κι εκπλήξεις.

Φυσικά τα κέρδη θα καταβληθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Make a Wish»

Πάρτε παρακάτω μια γεύση από όσα θα δείτε

Τα Αγριομελομακάρονα vs Οι Αγριοκουραμπιέδες

Αγριορούκ vs Μελισσοζούκ

«Οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» παίζουν καθημερινά στις οθόνες μας, αλλά ειδικά, φέτος τα Χριστούγεννα, θα παίξουν και Σαββατοκύριακο! Πού αλλού; Στο «ROUK ZOUK SPECIAL»!

Ανήμερα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στις 20:00 η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται τις «Άγριες Μέλισσες» σε δύο εορταστικά επεισόδια, με τους ήρωες της αγαπημένης σειράς σε μεγάλα κέφια.

Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 18 αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς ρουκζουκάρουν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το «Χαμόγελο του Παιδιού», και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

Ανήμερα των Χριστουγέννων παίζουν οι: Μαρία Κίτσου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γιάννης Κουκουράκης, Αναστάσης Ροϊλός, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Γιώργος Γεροντιδάκης, Γιάννης Βασιλώττος, Λήδα Ματσάγγου, Αμαλία Καβάλη, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργος Σουξές, Νίκος Λεκάκης, Γιώργος Ηλιόπουλος, Στέλλα Ψαρουδάκη και Βίκυ Διαμαντοπούλου.

ΣΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

https://youtu.be/CqOW04K8yBg

https://youtu.be/LgmKMazdJQs

https://youtu.be/xKsrPeijnCM

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 13 αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το «Make A Wish» και η βραδιά είναι γεμάτη χιούμορ και ατάκες.

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων ρουκζουκάρουν οι: Χρήστος Πλαΐνης, Κωστής Σαββιδάκης, Δανάη Λουκάκη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Βασίλης Μπούτσικος, Δημήτρης Μαζιώτης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Ελένη Καρακάση, Μαρία Πετεβή, Μαρία Αντουλινάκη, Κώστας Ξυκομηνός, Δημήτρης Πλειώνης, Μελίνα Λεφαντζή.

ΣΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

https://youtu.be/i9Q61cPjvAs

https://youtu.be/uN0cVjjv_kI

https://youtu.be/tFLPrLSr7FY

 

Exit mobile version