×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άγριες Μέλισσες Mega Spoiler 22/3: Το τέλος της Δρόσως (vid)


Λευτέρης Παυλίδης

Άγριες Μέλισσες Mega Spoiler 22/3: Το τέλος της Δρόσως (vid)


Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, που αναμένεται να καθηλώσουν και να εκπλήξουν τους τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και τα όσα έχουν συμβεί να φέρνουν τη Δρόσω ένα βήμα πριν την τρέλα.

Από την άλλη πλευρά, η Μυρσίνη και η Ασημίνα οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να της πάρουν το μωρό, μόλις το γεννήσει.

Η Ριζώ δεν αντέχει να τη βλέπει άλλο έτσι και αποφασίζει να της βάλει ρούχα που κρύβουν την εγκυμοσύνη και να βγουν μαζί στο χωριό να ξεσκάσει και να ηρεμήσει.

Μάλιστα της προτείνει να κρύψει την κατάσταση της και να της προξενέψει ένα παλικάρι, κάτι το οποίο συζητάει τόσο με την Ελένη αλλά και την Ασημίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Masterchef Spoiler 22/3: Ακόμα πιο κοντά η ολική διακοπή

Η δεύτερη φυσικά διαφωνεί χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσει το σχέδιο που έχει στο μυαλό της.

Στο μεταξύ το ειδύλλιο ανάμεσα στη Δρόσω και τον νεαρό υφασματέμπορα προχωράει και εκείνος της κάνει πρόταση γάμου την οποία και δέχεται!

Ενώ όλα είναι έτοιμα για τον γάμο, σ’ εκείνο το σημείο επεμβαίνουν η Μυρσίνη με την Ασημίνα, οι οποίες λένε στον νεαρό πως η Δρόσω είναι ήδη έγκυος από άλλον άντρα και του προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να φύγει για πάντα από τη ζωή της.

Τα πράγματα για τη Δρόσω γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στη μοναξιά. Η μεγάλη στιγμή της γέννας έχει φτάσει και η κυρά Ρίζω είναι εκεί για να βοηθήσει.

Αμέσως στο σημείο βρίσκεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, για να πάρουν το βρέφος και να το πάνε στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ όλοι τους υποδέχονται με μεγάλη χαρά.

Έτσι, η Δρόσω φεύγει μία και καλή από το Διαφάνι, αφήνοντας πίσω όσους την πλήγωσαν. Θα τα καταφέρει όμως;

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras