Αντώνης Ρέμος: «Καταγγελίες» για το πως συμπεριφέρεται στους συναδέλφους του

Ο γνωστός μουσικός και συνθέτης Αντώνης Γούναρης άφησε κάποιες αιχμές προς το πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου χαρακτηρίζοντας τον «λίγο παράξενο» και απαιτητικό.

Ο Αντώνης Ρέμος απασχόλησε πριν μερικές μέρες την επικαιρότητα με τις προκλητικές δηλώσεις στήριξης στον Πέτρο Φιλιππίδη που έκανε.

Τις τελευταίες ώρες ωστόσο το όνομα του ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά από την συνέντευξη του μουσικοσυνθέτη Αντώνη Γούναρη ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του.

Ο Αντώνης Γούναρης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Mega και το «Πάμε Δανάη». Εκεί διηγήθηκε ιστορίες από τον χώρο της μουσικής αλλά και ιστορίες από τραγούδια του που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Ακόμη αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές τραγουδιστών τις οποίες μόνο όσοι είναι κοντά τους μπορούν να ξέρουν.

Μέσα στις αναφορές του στα άτομα του χώρου έγινε λόγος και για τον δημοφιλή τραγουδιστή. Ο κύριος Γούναρης ο οποίος έχει συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του, τον χαρακτήρισε ως έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδιστής που έχει η χώρας μας αυτή τη στιγμή.

Ένας άλλος χαρακτηρισμός όμως που του έδωσε ξεχώρισε. «Παράξενος» ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε ο συνθέτης για να περιγράψει τον χαρακτήρα του Ρέμου με τους συνεργάτες του ωστόσο τον δικαιολόγησε λέγοντας πως θέλει απλά να είναι όλα τέλεια.

«Είναι λίγο παράξενος στη συνεργασία. Θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα, θέλει να έχει τον μαέστρο του στο ένα πόδι. Αλλά εντάξει, δικαιολογείται γιατί θέλει να είναι όλα τέλεια .», είπε ο κ. Γούναρης.

Ο Αντώνης Ρέμος δεν ήταν το μόνο άτομο που σχολίασε ο συνθέτης. Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνένετευξη ο ίδιος έκανε αναδρομή στο παρελθόν και στις συνεργασίες του με πολλούς ακόμη καλλιτέχνες. Μαρινέλλα, Νότης Σφακιανάκης, Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Πλούταρχος, Λευτέρης Πανταζής, Γλυκερία, για όλους κάτι είχε να πει ο ίδιος.

Παρακολουθείστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Αντώνη Γούναρη παρακάτω: