MEDIA

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ασιγιά αποκαλύπτει στους γονείς της Ντερίν πως είναι ερωμένη του άντρα της και έγκυος

Η σειρά Άπιστος του ΣΚΑΪ ξετυλίγει ακόμη περισσότερο την ενδιαφέρουσα πλοκή της στα επόμενα επεισόδια.

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ασιγιά αποκαλύπτει στους γονείς της Ντερίν πως είναι ερωμένη του άντρα της και έγκυος
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Ο Άπιστος είναι η νέα σειρά Τουρκική παραγωγής η οποία προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Έχοντας προβάλλει τα πρώτα επεισόδια της έχει ήδη δείξει τη δυναμική της κερδίζοντας μέρος του κοινού και κάνοντας καλά νούμερα στην τηλεθέαση.

Η ιστορία με το ερωτικό τρίγωνα ανάμεσα σε Ασιγιά, Ντερίν και Βολκάν φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις στη συνέχεια και όσο ο Βολκάν δε μπορεί να χωρίσει τη γυναίκα του, ο πόλεμος μεταξύ των τριών θα γίνεται όλο και πιο σκληρός.

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Η Ασιγιά κάνει την μεγάλη αποκάλυψη

Σύντομα βλέπουμε την Ασιγιά αποφασισμένη για μία τελική μάχη μέχρι τελευταίας πτώσεως για την οποία ωστόσο η ίδια έχει αποφασίσει ότι πρέπει να υπάρχει ένα μεγάλο ακροατήριο.

Ασιγιά να αποκαλύπτει στους γονείς της Ντερίν πως η κόρη τους είναι η ερωμένη του άντρα της και πως έχει μείνει έγκυος από αυτόν.

Η Ασίγια ξεμπροστιάζει την Ντερίν στους γονείς της και τους αποκαλύπτει ότι η κόρη τους είναι η ερωμένη του άντρα της και πως έχει μείνει έγκυος από αυτόν.

Ο Βολκάν δε μπορεί να πιστέψει τη συμπεριφορά της Ασιγιά. Σοκάρεται τόσο από το γεγονός ότι η γυναίκα του ήξερε τα πάντα αλλά και από το πως επέλεξε να τον εκδικηθεί.

Η Ντερίν προσπαθεί να επικεντρωθεί στα θετικά της αποκάλυψης. Έστω και με αυτόν τον άσχημο τρόπο οι γονείς της μαθαίνουν την αλήθεια και η ίδια δεν χρειάζεται να κρύβεται πια.

Την ίδια ώρα η Ασιγιά νιώθει και πάλι κυρίαρχος στη ζωή της. Ζητάει διαζύγιο από τον Βολκάν και το μόνο που θέλει είναι τον γιο της και το σπίτι τους.

Ειδήσεις τώρα 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρισμός σοκ Ιουλίας-Γιώργη

Σασμός: Ποιος σπουδαίος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά;

Άπιστος: Η Ντερίν θέλει να κάνει έκτρωση

Σασμός: Αυτή θα είναι η γυναίκα του Παύλου Βρουλάκη!

 

Exit mobile version