MEDIA

Αργύρης Παντζάρας: Γερά «καρφιά» για μεγάλα ονόματα του χώρου: «Ήταν 40άρηδες κι έπαιζαν τους πιτσιρικάδες»

Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο Αργύρης Πανταζάρας δήλωσε ότι όταν πρωτοβγήκε δεν υπήρχαν ρόλοι για αυτόν στην τηλεόραση.

Αργύρης Πανταζάρας: Μεγάλα ονόματα έτρωγαν την πίτα και τους πιτσιρικάδες τους έπαιζαν 40αρηδες. Οι καταγγελίες του ταλαντούχου ηθοποιού.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Αργύρης Πανταζάρας πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» παίζοντας τον κεντρικό χαρακτήρα της ιστορίας τον Ντίνο. Ο ταλαντούχος και αγαπημένος νεαρός ηθοποιός βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στην τηλεόραση και μάλιστα σε πετυχημένη ελληνική σειρά καθώς τον έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε σχεδόν συνεχόμενη παρουσία σε επιτυχημένα πρότζεκτ.

Αρχικά ήταν οι Άγριες Μέλισσες για να ακολουθήσει πέρσι ο Σασμός από τον οποίο αποχώρησε παραμένοντας ωστόσο στον Alpha όπου και βρήκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ντίνου. Η αρχή του Πανταζάρα στη μικρή οθόνη όμως έγινε στο Κόκκινο Ποτάμι και θα μπορούσε να πει κανείς ότι ένας τόσο ταλαντούχος ηθοποιός με χρόνια παρουσία στο θεατρικό σανίδι καθυστέρησε αρκετά για να κάνει αυτό το βήμα.

Η συνέχεια στο mediatime.gr

Exit mobile version