MEDIA

Bachelor 2: Εικόνες από τη νέα πολυτελέστατη βίλα

Bachelor 2: Αυτή θα είναι η βίλα...υπερπαραγωγή που θα φιλοξενεί τα 21 κορίτσια που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Bachelor.

Bachelor 2: Αυτή θα είναι η βίλα...υπερπαραγωγή που θα φιλοξενεί τα 21 κορίτσια που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Bachelor.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Bachelor 2: Αυτή θα είναι η βίλα…υπερπαραγωγή που θα φιλοξενεί τα 21 κορίτσια που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Bachelor.

Οι πύλες της βίλας του Bachelor 2 άνοιξαν για πρώτη φορά για τηλεοπτική κάμερα. Συγκεκριμένα, στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται», ο Θάνος Βάγιος μας ξενάγησε στον εξωτερικό χώρο.

Πρόκειται για μια υπέροχη βίλα, όπως θα διαπιστώσετε και από τα πλάνα που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο, χολιγουντιανών προδιαγραφών, πραγματικά. Είναι η βίλα που φιλοξενεί τις 21 κοπέλες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την καρδιά του Bachelor.

Πάντως, η νικήτρια του φετινού The Bachelor Νικολέτα Τσομπανίδου είναι… φουλ in love! Σας είχαμε αποκαλύψει για τη νέα σχέση της Νικόλ, η οποία άφησε πίσω της το The Bachelor και τον Παναγιώτη Βασιλάκο και έχει γυρίσει σελίδα στα προσωπικά της.

Ο νέος έρωτας της Νικόλ δεν μπορεί να κρυφτεί όσο κι αν προσπαθεί η Θεσσαλονικιά στα σόσιαλ μίντια. Τελευταίο στοιχείο, που προδίδει το ζευγάρι είναι η ρομαντική Σαντορίνη.

Μένει να φανούμε τα νέα…αποκαλυπτήρια του παιχνιδιού. Για την ώρα, θα αρκεστούμε στις εντυπωσιακές εικόνες από τη βίλα «όνειρο».

Διαβάστε ακόμη: 

ΕΟΔΥ: Τα σημεία που θα γίνονται δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα

Κορονοϊός Μετάλλαξη: Κρούσματα; Γίνεται λόγος για… εφιαλτικά νούμερα. Κινδυνολογία ξανά…

ΠΑΟΚ: «Ζεστό» του Αντριέν Σίλβα υπό προϋποθέσεις

Exit mobile version