Το λιγότερο ενδιαφέρον θέμα του αποψινού live είναι το ποιος θα αποχωρήσει

Λίγες ώρες μόνο έμειναν για το πρώτο Live στο Big Brother μετά τον πανικό που προκλήθηκε με τα όσα ακούστηκαν στο live streaming.

Το λιγότερο ενδιαφέρον θέμα του αποψινού live είναι το ποιος θα αποχωρήσει. Ο σταθμός μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του παίκτη με μια κάρτα και κείμενο να περνάει στο κάτω μέρος της οθόνης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Στο live όμως τα πράγματα ειναι διαφορετικά και σίγουρα δε μπορεί να μη γινει αναφορά στο γεγονός από τους παρουσιαστές.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει για το γεγονός η ψυχολόγος του show. Η ψυχολόγος που μέχρι τώρα, με επιστημονική βεβαιότητα, μας ενημερώνει για το πως θα εξελιχθούν οι συμπεριφορές στο παιχνίδι είχε προβλέψει ότι οι συζητήσεις μπορεί να ξεφύγουν με απρόβλεπτες συνέπειες;

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει ο Αντρέας Μικρούτσικος. Ο Μετρ των ριάλιτι δεν έπεσε από τα σύννεφα με ο,τι έγινε. Η εξήγηση που θα δώσει θα είναι πολύ… μικρούτσικη.

Το περισσότερο ενδιαφέρον όμως θα το έχει η στάση του Χάρη Βαρθακούρη. Μετά το οργισμένο μήνυμά του (αφού αποχώρησε ο παίκτης από το σπίτι) ο παρουσιαστής έκλεισε (έκανε ιδιωτική) τη σελίδα του στο facebook. Μια σελίδα που παρουσίαζε έντονα τη νέα θέση του Χάρη Βαρθακούρη, αυτή του παρουσιαστή του Big Brother.

Απόψε το βράδυ όλα είναι πιθανά. Ακόμα και η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου σε πρωταγωνιστικό ρόλο