MEDIA

Big Brother: Ξέσπασε η Ελένη Σπανού – Αυτή είναι η πιο «ψεύτικη» παίκτρια

Τι είπε η Ελένη Σπανού λίγες ώρες μετά την αποχώρηση από το Big Brother

Big Brother: Το βράδυ της Παρασκευής (3 Σεπτεμβρίου) η Ελένη Σπανού έγινε η πρώτη παίκτρια που αποχαιρέτησε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Big Brother: Το βράδυ της Παρασκευής (3 Σεπτεμβρίου) η Ελένη Σπανού έγινε η πρώτη παίκτρια που αποχαιρέτησε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Το πρώτο live του Big Brother 2 συνδυάστηκε με αποχώρηση, ενώ οι έτεροι υποψήφιοι Παναγιώτης Πέτσας και Μελέτης Γαβαλάς τη… σκαπούλαραν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (4/9) η Ελένη Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα γκουντ» του ΣΚΑΪ, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε ποιοι συμπαίκτες της είναι αυθεντικοί και ποιοι ψεύτικοι.

Η απάντησή της: «Πιο αυθεντική είναι η Ανχελίτα. Αυτό που δείχνει, αυτό είναι. Η πιο ψεύτικη είναι η Ευδοκία. Θεωρώ ότι όλο αυτό το ήρεμο και το ‘τα πάω καλά με όλους’ το κάνει για να μην μπει στο στόχαστρο. Ο πιο αληθινός είναι ο Κώστας».

Έπειτα μίλησε για το φλερτ που είχε από τον Κρητικό συμπαίκτη της: «Νιώθω τυχερή που τον γνώρισα. Είχα πει ότι δεν θέλω μέσα στο παιχνίδι να βάλω τον εαυτό μου σε αυτό το τριπάκι. Έξω ίσως να το δούμε. Μου άρεσε ο αυθορμητισμός του».

 

Διαβάστε ακόμη:

Big Brother: Ο Χάρης Βαρθακούρης πέταξε «μπηχτή» για το καστ του ριάλιτι

Ελληνοτουρκικά: Πλήρης επιβεβαίωση Sportime – Παίρνουμε τους δολοφόνους Spike NLOS

Καιρός: Ακραία φαινόμενα από Κυριακή 5/9 – Η πρόγνωση για τις επόμενες 7 ημέρες

Exit mobile version