×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ


    Γεωργία Τσιαρλή

Έφυγε από τον ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ. Ένα νέο πρότζεκτ είναι έτοιμος να αναλάβει ο Γιώργος Λέντζας,...


Ένα νέο πρότζεκτ είναι έτοιμος να αναλάβει ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Λέντζας αποτελεί παρελθόν από τον ΑΝΤ1, ωστόσο έχει βρει την επόμενη τηλεοπτική του στέγη και αυτή θα είναι η ΕΡΤ, όπου και θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρότζεκτ, το οποίο είναι βασισμένο στη βρετανική παραγωγή του BBC «A Question of Sport».

Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν έντονα ότι θα «μετακομίσει» από τον ΑΝΤ1 στην ΕΡΤ και θα αναλάβει την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής, ωστόσο, τίποτα δεν ήταν επίσημο.

Σήμερα όμως, ο Γιώργος Λέντζας, μιλώντας στο περιοδικό «TV Έθνος» και τον Άκη Φωτόπουλο επιβεβαίωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την ΕΡΤ.

«Από όλες τις προτάσεις που μου έγιναν φέτος, μου φάνηκε η πιο δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Χαίρομαι με τα βήματα εκσυγχρονισμού που κάνει η ΕΡΤ, με τη φρεσκάδα στο περιεχόμενο και τα πρόσωπα, και χαίρομαι που είδαν σε μένα έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς αλλά και έναν άνθρωπο που μπορεί να αποτελέσει κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Το κόνσεπτ για το οποίο συμφωνήσαμε είναι φορμάτ του BBC που είχα παρακολουθήσει κατά το παρελθόν στην Αγγλία. Κι αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος να δεχτώ αυτή την πρόταση της ΕΡΤ».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα