MEDIA

Γεωργίου: «Ο Ολυμπιακός έκανε συντήρηση και το πλήρωσε – Κορυφαίος της ΑΕΚ ο… Σισέ» (vid)

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (16/12) στο οποίο ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σχολίασε ο Γιώργος Γεωργίου. 

Γεωργίου: «Αυτό το λάθοςε πλήρωσε ο Ολυμπιακός - Καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ ο... Σισέ» (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (16/12) στο οποίο ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σχολίασε ο Γιώργος Γεωργίου. 

Ο Γεωργίου εξήγησε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποτίμησε εκείνη του Μάσιμο Καρέρα με το 0-1 που πέτυχε με τον Βρουσάι.

«Ήμουν στο γήπεδο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν να το κλαιν οι ρέγκες. Στο δεύτερο η είσοδος του Φορτούνη που έχει ποιότητα και του Καμαρά που έχει ενέργεια έφτιαξε λίγο την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε, πέτυχε το γκολ και στη συνέχεια έκανε την εξής μ@λ@κία. Έκανε συντήρηση. Ήρθε ήρθε, δέχτηκε την ισοφάριση και στο 90′ παραλίγο να έχανε κιόλας», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος.

Επίσης «καυτηρίασε» την απόδοση των Σισέ και Μπακάκη λέγοντας: «Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, μακράν, ήταν ο Σισέ. Ρε τι… τσέλιγκας είναι αυτός; Το γκολ της ΑΕΚ από δικό του κόρνερ έγινε. Που δεν υπήρχε λόγος. Αυτός κι ο Μπακάκης. Άλλος αυτός. Ρε ήμαρτον ρε. Επιτρέπεται σε αυτές τις ομάδες να παίζουνε τέτοιοι παίκτες;».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Γιώργος Γεωργίου για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Exit mobile version