MEDIA

GNTM: Ντορέττα Παπαδημητρίου και Αργύρης Αγγέλου εισβάλλουν στον διαγωνισμό!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM ο Αργύρης Αγγέλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα μπουν στην βίλα και θα πάρουν για λίγο το ρόλο των μοντέλων.

To GNTM αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτό του το επεισόδιο, καθώς σ' αυτό θα βρεθούν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αργύρης Αγγέλου.
Ντορέττα και Αργύρης στο σπίτι...
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

To GNTM αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτό του το επεισόδιο, καθώς μέσα στο σπίτι θα βρεθούν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αργύρης Αγγέλου.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ του GNTM, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο επίσης γνωστός ηθοποιός, Αργύρης Αγγέλου, θα μπουν μέσα στην βίλα, του παιχνιδιού του Star.

Σ’ αυτή θα ποζάρουν μαζί με τα μοντέλα και θα προσπαθήσουν να μπουν και αυτοί μέσα στο θέμα, που όπως φαίνεται για την συγκεκριμένη ημέρα είναι η γνωστή σειρά των 80`, «Δυναστεία».

Με τους κριτές να σχολιάζουν την παρουσία τόσο των μοντέλων όσο και των Αργύρη και Ντορέττας. Το κοινό λογικά θα αγκαλιάσει το σημερινό επεισόδιο, για να δει τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα, να παίρνουν για λίγο τον ρόλο των παικτών.

Την ίδια ώρα η Ραφαέλα Ροδινού, αποχώρησε από τον διαγωνισμό και άρχισε τις σπόντες στο Instagram!.

Exit mobile version