Η Ιουλία σαν άλλη λέαινα υπερασπίστηκε την άποψή της απέναντι στον Ισίδωρο που ήταν ανένδοτος

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λοιπόν σαν άλλη λέαινα υπερασπίστηκε την άποψή της απέναντι στον Ισίδωρο που ήταν ανένδοτος

Η Γη της Ελιάς έχει αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό και το Twitter δεν χάνει ευκαιρία για να σχολιάζει τα τεκτενόμενα της σειράς.

Το επεισόδιο της Τετάρτης (24/11) μπορεί να ήταν… μισό λόγω της βραδιάς Champions League στο MEGA, αλλά και πάλι έδωσε ψωμάκι στον λαό του Twitter.

Πρωταγωνίστρια των σχολίων της πλατφόρμας ήταν η Ιουλία. Για ποιο λόγο θα μου πείτε…

Μα φυσικά επειδή επιτέλους σήκωσε ανάστημα απέναντι στον αδερφό της, τον Ισίδωρο.

Χαρακτηριστική σκηνή ήταν η απαίτηση της Ιουλίας να δώσει ο Ισίδωρος και ο γιος του, Μάνος, το 25% της περιουσίας του στη Μυρτάλη, μιας που και η Αθηνά πήρε αυτή την απόφαση.

Η Ιουλία λοιπόν σαν άλλη λέαινα υπερασπίστηκε την άποψή της απέναντι στον Ισίδωρο που ήταν ανένδοτος και το twitter την αποθέωσε για αυτή την κίνησή της.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τα σχόλια για την Ιουλία

Τα περισσότερα ήταν καταπέλτης για τους Μάνο και Ισίδωρο, ενώ και ο χαρακτήρας της Ιουλίας που μεταμορφώθηκε σε αδίστακτο αφεντικό, δεν πήγε πίσω στη θεματολογία.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (25/11)

Ωστόσο, όλη αυτή η στάση δεν θα αιφνιδιάσει για πολύ τους δύο άντρες, οι οποίοι θα κάνουν το δικό τους.

Η Ιουλία απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη.

Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου βάζει τον Ιάκωβο σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη