MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος θυσιάζει το παιδί του για να σώσει τη Σοφία

Ο Ήλιος συνεχίζει αν φέρνει τη μία συνταρακτική εξέλιξη μετά την άλλη στα επόμενα επεισόδια.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος θυσιάζει το παιδί του για να σώσει τη Σοφία
Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος θυσιάζει το παιδί του για να σώσει τη Σοφία
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Sύμφωνα με το νέο «Ήλιος spoiler» συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Η συνάντηση της μικρής Αζίζα με τη μητέρα της, Λεϊλά την έχει αλλάξει. Πλέον δεν εμπιστεύεται την Αλίκη όπως παλιά και δε της αποκαλύπτει ότι την πλησίασε η μητέρα της.

Η Αλίκη με τη σειρά της, παρά τις επιμονές του Παύλου, διστάζει να δώσει την Αζίζα πίσω στη Λεϊλά γιατί φοβάται για την ασφάλειά της.

Ο Μάνος αποφυλακίζεται καθώς η αστυνομία έχει ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν τα λεγόμενα του και την αθωότητα του.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Το τεράστιο δίλημμα του Χρήστου

Η Λήδα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ DNA του Κωνσταντίνου και μαθαίνει την αλήθεια, ότι είναι ο βιολογικός της πατέρας. Η Μαριάνθη βλέπει τυχαία έξω από το σπίτι της τον Ιάσωνα με τη Μυρτώ και σοκάρεται.

Ο Χρήστος βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του καθώς κρατάει στα χέρια του τη τύχη της Σοφίας και του μωρού τους. Προκειμένου να σωθεί η ζωή της αγαπημένης του Σοφίας, πρέπει να «θυσιάσει» το αγέννητο παιδί τους.

Η Λεϊλά μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αλίκης προκειμένου να πάρει την Αζίζα. Η Αλίκη συγκρούεται ξανά με το Παύλο καθώς θεωρεί ότι καλύπτει και βοηθάει τη Λεϊλά.

Η Αθηνά συνεχίζει να είναι δύσπιστη προς το πρόσωπό του και ζητάει πληροφορίες από τη μητέρα του. Ο Μάνος με τη σειρά του δε μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα έχει μάθει και τα αποκαλύπτει στον Αχιλλέα.

Η Ελένη αγνοεί ότι το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα σε αυτή και τον Ιάσωνα ήταν η Μυρτώ. Η Νέλλη εξοργισμένη με τα ψέματα του Σπύρου προσεγγίζει τον Μιχάλη προκειμένου να του απολογηθεί.

Exit mobile version