MEDIA

Ήλιος επόμενα επεισόδια: ΒΟΜΒΑ Κι όμως ο Μάνος είναι ο Στέφανος

Ο Ήλιος συνεχίζεται μια μία συγκλονιστική ανακάλυψη η οποία θα ανατρέψει τα πάντα!

Ήλιος επόμενα επεισόδια: ΒΟΜΒΑ Κι όμως ο Μάνος είναι ο Στέφανος
Ήλιος επόμενα επεισόδια: ΒΟΜΒΑ Κι όμως ο Μάνος είναι ο Στέφανος
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 καθώς σύμφωνα με το νέο «Ήλιος spoiler» η ταυτότητα του Μάνου αποκαλύπτεται και σοκάρει!

Ο θάνατος του Δημήτρη συγκίνησε τους τηλεθεατές. Η απώλεια του είναι τεράστια για μερικούς χαρακτήρες και τα πάντα μοιάζουν να έχουν αλλάξει με την απουσία του.

Ήλιος: Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Αλίκη, σε μια προσπάθεια να ορθοποδήσει στα πόδια της, να προσπαθεί να υιοθετήσει τη μικρή Αζίζα. Στην προσπάθεια της θα βοηθήσει ο Παύλος, ένας δικηγόρος ο οποίος κερδίζει την εμπιστοσύνη της.

Ο Παύλος όμως θα προδώσει την εμπιστοσύνη της καθώς εμφανίζεται ταυτόχρονα η βιολογική μητέρα της μικρής, Λεϊλά, η οποία ζητάει την βοήθειά του για να πάρει το παιδί πίσω. Η Αλίκη καταλήγει έτσι να χάνει την μικρή Αζίζα.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Είναι ο Μάνος το ίδιο πρόσωπο με το Στέφανο;

Την ίδια ώρα, η Αθηνά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον σωσία του Στέφανου ο οποίος θεωρητικά όμως είναι νεκρός. Η Αθηνά φτάνει στα όρια της τρέλας καθώς είναι σίγουρη πως, ο Μάνος, αυτός που συνάντησε ήταν ο Στέφανος.

Η Εύα θα συναντηθεί με τον Μάνο και νομίζοντας πως είναι ο Στέφανος κάνει κάτι που θα την οδηγήσει στην αστυνομία.

Η Αθηνά ακούει τυχαία τον Αχιλλέα να κάνει μία αποκάλυψη στο Χρήστο η οποία τη σοκάρει, επιβεβαιώνει όμως τους χειρότερους φόβους της. Αποφασίζει έτσι να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το χειρότερο εφιάλτη της.

Η Ελπίδα και ο Χρήστος είναι επίσης σίγουροι πλέον ότι ο Μάνος και ο Στέφανος είναι το ίδιο πρόσωπο. Του ζητάνε μάλιστα να κάνει τεστ DNA για να το επιβεβαιώσουν.

Η αντίδρασή του προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Οι αποκαλύψεις για το Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη. Αποτέλεσμα θα είναι να οδηγηθεί στη φυλακή…

Exit mobile version