MEDIA

MasterChef 4: Αυτός είναι ο «έρωτας αλήτης» Σταύρος Βαρθαλίτης (pics+vids)

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4 και με την πράξη του να δώσει το μισό χρηματικό έπαθλο στον Σταυρή Γεωργίου κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας.  Στα πρώτα επεισόδια και στις audition γνωρίσαμε έναν χαλαρό τύπο, με κακόγουστο πουκάμισο (συγγνώμη Σταύρο) και γυαλιά. Εκεί ο Σωτήρης Κοντιζάς αφού πρώτα τον έκραξε...

MasterChef 4- Βαρθαλίτης
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4 και με την πράξη του να δώσει το μισό χρηματικό έπαθλο στον Σταυρή Γεωργίου κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας. 

Στα πρώτα επεισόδια και στις audition γνωρίσαμε έναν χαλαρό τύπο, με κακόγουστο πουκάμισο (συγγνώμη Σταύρο) και γυαλιά. Εκεί ο Σωτήρης Κοντιζάς αφού πρώτα τον έκραξε του είπε ένα μεγάλο «ΟΧΙ».

Ο Σταύρος είχε δηλώσει πως διέθετε ήδη μαγειρική τρέλα και μπήκε στον Διαγωνισμό Μαγειρικής για να αποκτήσει… μαγειρική ωριμότητα!

Δες την audition του μεγάλου νικητή του MasterChef 4:

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Ο πληθωρικός μάγειρας είναι 24 ετών, κατάγεται από τη Σύρο, ενώ μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια.

Στο διαγωνισμό ήρθε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Μέσα από το MasterChef  4είχε σκοπό να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό! Βέβαια πήρε και… 50.000 ευρώ!

Δες φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Exit mobile version