MEDIA

MasterChef 4 spoiler (2/6): ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί! (vid)

MasterChef 4 spoiler (2/6): Τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση, το Sportime όμως έχει καυτό spoiler για τον παίκτη που θα αποχωρήσει. MasterChef 4 spoiler (2/6) Τέσσερις παίκτες θα τα δώσουν όλα για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Η Μαριάννα, ο Σταυρής, ο Δημήτρης και η Μαρία φόρεσαν...

MasterChef 4 spoiler (2/6)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

MasterChef 4 spoiler (2/6): Τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση, το Sportime όμως έχει καυτό spoiler για τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

MasterChef 4 spoiler (2/6)

Τέσσερις παίκτες θα τα δώσουν όλα για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Η Μαριάννα, ο Σταυρής, ο Δημήτρης και η Μαρία φόρεσαν τη μαύρη ποδιά, αλλά οι τρεις θα την βγάλουν και θα ξαναφορέσουν την άσπρη.

Το ζευγάρι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα και θα καταφέρει να επιστρέψει στην ερωτική του φωλίτσα. Το σπίτι του MasterChef 4. Ο παίκτης που δεν θα τα πάει τόσο καλά και θα είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση είναι ο Σταυρής.

Και αυτό γιατί μια φωτογραφία της κοπέλας του θα τον κάνει να λυγίσει και το πιάτο που θα παρουσιάσει θα είναι απογοητευτικό. Ωστόσο η Μαριάννα θα είναι αυτή που θα επιστρέψει στο σπίτι της, για δεύτερη φορά.

Η πορεία της στον διαγωνισμό δεν είναι αυτή που θα περίμεναν οι κριτές και έτσι θα μαζέψει τα μαχαίρια της.

Exit mobile version