MEDIA

MasterChef: Οδεύει προς πέμπτο κύκλο

Το MasterChef είναι από τα μεγάλα και δυνατά χαρτιά του Star Channel. Όπως είναι φυσικό οι ιθύνοντες του καναλιού μετά και από τη φετινή επιτυχία ήδη σκέφτονται την επόμενη σεζόν.  Το ριάλιτι μαγειρικής οδεύει προς το τέλος της τέταρτης σεζόν του και ήδη στο Star σκέφτονται τον πέμπτο κύκλο του MasterChef. Σύμφωνα με το ΤV-Έθνος,...

MasterChef 4
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το MasterChef είναι από τα μεγάλα και δυνατά χαρτιά του Star Channel. Όπως είναι φυσικό οι ιθύνοντες του καναλιού μετά και από τη φετινή επιτυχία ήδη σκέφτονται την επόμενη σεζόν. 

Το ριάλιτι μαγειρικής οδεύει προς το τέλος της τέταρτης σεζόν του και ήδη στο Star σκέφτονται τον πέμπτο κύκλο του MasterChef.

Σύμφωνα με το ΤV-Έθνος, στο Star πάντως έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για ακόμη μια σεζόν. Επιθυμία του σταθμού – και απόλυτα λογική βάσει ποσοστών τηλεθέασης – είναι να υπάρξει άλλος ένας κύκλος του ριάλιτι από τον Ιανουάριο του 2021, με τους ίδιους βασικούς συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε επίσης- MasterChef 4 spoiler 23/5: «Βόμβα» Πάνου Ιωαννίδη, αυτός είναι ο νικητής! (vids)

Άλλωστε δοκιμασμένη συνταγή ποτέ δεν αποτυγχάνει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης  και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι οι αγαπημένοι του κοινού.

Exit mobile version